Hemma hos Anna

Det där med LCHF ger inte bara viktnedgång, det ger också vänner för livet! 2013 lärde jag känna AnnasLCHF (instagram) på ett event och vi har varit vänner sedan dess!
 
Denna helgen är jag på besök hemma hos henne i Stockholm och det är så mysigt! Vi äter gott, har det bra och myser!
 
Att faktiskt knyta kontakter med andra sockersystrar är det bästa vi kan göra för vårt tillfrisknande. Det är genom gemenskap vi läker!
 
KÖSS
 
 
1
jessica

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska arbete, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Pengar stava / lycka till stavning
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Skyddsspel
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. viktminskning stavning
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
11. Graviditetsstavning