Sockerfrihet: getting started

Såhär sista dagen in i långledigheten känner många utav oss att det är nog! Det är dags för oss att bli sockerfria - en gång för alla! Hur gör man för att bli sockerfri, vilka fällor ska vi tänka på? Här är min kom-igång-guide:
 
 1. Förbered dig på abstinensbesvär
  Det är som att sluta röka. Du kommer kalsvettas, ha ont i huvudet och må allmänt sämre. Försök planera in mycket vila de nästkommande 3 dagarna.

 2. Rensa ut kyl, frys och skafferi
  När suget slår in är det bra om det inte finns lättillgängligt. Det skall ta en liten extra stund att få tag i det, då hinner du tänka efter.

 3. Skriv en matplan över de närmaste 3 dagarna
  Och se till att ha alla ingridienser hemma

 4. Välj mat som mättar
  Det är farligt att vara hungrig och ha abstinens samtidigt - priortiera sockerfriheten

 5. Titta över vilka risksituationer som finns de närmsta dagarna
  Och tänk igenom hur du skall klara dig igenom dem sockerfri
 
Jag vet att det är många som har haft svårt nu i påsk och därför har jag ett webinarium ikväll mellan 18.30-19.30. Jag tar en liten symbolisk summa för det webbinariet och det är enbart för att man skall dyka upp. Jag har sett att när jag gör gratisgrejor så är det en benägenhet att man bokar på sig, men sedan inte kommer - vilket är synd om man tar en annans plats. Anmälan sker HÄR
Anmäl dig gärna om du känner att du behöver ett sockerfritt mål nu efter påsk, om du redan trillat dit eller om du behöver inspo i maten!
 
KÖSS
 
 
 
2
Elisabeth G

Vilken läcker klänning! Riktigt, riktigt snygg! :-)

KRISTINA

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster@gmail.com]
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler