Sockerkurs & Föreläsningar i vår

Behöver du hjälp med att bli sockerfri?
 
I denna interaktiva sockerdetoxkurs kommer du under 6 veckor få grunderna i hur du lever sockerfri en gång för alla. Kanske vill du gå ner i vikt, må bättre och faktiskt ha en högre livskvalité. 

My Westerdahl lever idag helt fri från socker sedan flera år tillbaka. Genom detta har hon gått ner -95 kilo utan operation och brinner för att hjälpa andra. My har utarbetat ett strukturerat program för att du också skall lyckas bli fri från dina sockerbojor och nå dina mål.

Under kursens gång kommer du få nya vänner, tillgång till ett forum på Facebook där du kan prata med dina kurskamrater och få ett helt nytt stödnät.

Vi träffas via webben 2 timmar på måndagar mellan kl. 18.00-20.00. Vid vissa tillfällen förekommer läxor. Är det någon måndag du inte kan går det att ta igen det efteråt.

Preliminärt kursschema (innehållet kan komma att ändras om):

16/4 - Introduktion & sockerberoende (Sockerbomben 3.0 skall läsas/lyssnats på innan)
23/4 - Maten (Köp hem "Sockerfria kokboken" av Bitten Jonsson)
30/4 - INGET MÖTE
7/5 - Risksituationer & Friskfaktorer
14/5 - Biokemin med Ewa Muerk från Hälsoingenjörerna 
21/5 - Verktygslådan
28/5 - Avslutning, sammanfattning och framtiden
 
 
ANMÄLAN SKER HÄR 
 
 
KÖSS
 
 
1
KRISTINA

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster@gmail.com]
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler.