Webbinarium imorgon

Blev det inte riktigt som du tänkt dig under påsk? Känner du att det är dags att ta tag i maten? Då är mitt webbinarium något för dig. Imorgon mellan 18.30-19.30 håller jag ett webbinarium om mat för sockerberoende! Det enda du behöver är en surfplatta, dator eller telefon. Har du mobil/surfplatta så se till att du har appen ZOOM nedladdad. Klockan 16.00 får du en länk utskickad och surfa in i god tid för att se att det tekniska fungerar.
 
Jag tar en liten symbolisk summa på 149kr då när jag har gjort gratisgrejor förut så har biljetterna gått i ett nafs men så har typ 1/10 dykt upp. Då blir det dumt mot dem som faktiskt vill gå. 
 
För att boka morgondagens sockerfria webinar och sockerkursen: Anmälan sker HÄR
 
Ses vi imorgon?
 
KÖSS
 
 
 
 
1
KRISTINA

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster@gmail.com]
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler.