Mina sockerkurser

Vi har en härlig start på hösten framför oss. Efter semestertider brukar vikthets och projekt sätta igång och det är många utav oss som vill se över hur vi äter. Det är inte så himla lätt när man lider av ett sockerberoende! Är vi slavar under sockret så går det inte att fixa själv - vi kanske klarar ett par veckor men sedan faller vi dit igen. Been there, done that! Alltid har jag försökt att övertyga mig om att det bara är att skärpa till sig!
 
Känner du igen dig?
 
- Jag smyger med maten
- Jag skäms över hur jag äter
- Jag är fixerad vid vikt och mat
 
Då kan du lida av ett sockerberoende! Jag kämpande själv i ÅR med mitt sockerberoende och störda kroppsideal. Jag föll och reste mig om och om igen. Idag har jag en hel verktygslåda som jag vill dela med mig utav, och därför kan du gå mina kurser. 
 
6-veckors Webbkurs med start 10/9
Du kan antingen gå en som jag har via webben i 6 veckor varje måndag. Oroa dig inte - passar inte tiden kan du alltid se varje föreläsning efteråt via nätet. Där kommer du få tillgång till Sockersystrar och konkreta verktyg som faktiskt fungerar. Du behöver bara klicka på en länk och så kommer du till kursen! Förra gången tillfrisknade 32 kvinnor tillsammans och den fick betyget 4,8/5. Boka din plats redan nu - antal platser är begränsade!
Läs mer om kursen HÄR
 
Sockerfri NU! Sockerdetox-helg med biokemisk inriktning i Stockholm 22-23/9
- Hur du trackar och använder blodsockerkontroll för att eliminera sötsug
- Vilka grundstenar i biokemin du behöver få ordning på för att eliminera sötsug
- Vilken mat du skall äta för att eliminera sötsug
- Kunskap om beroendesjukdomen
- Vilka mentala verktyg du behöver för att eliminera sötsug

I kursavgiften ingår:
- 2 luncher
- 1 middag
- Blodsockermätare

Denna kursen lämpar sig lika bra för nybörjare som mer erfarna. Du kommer få ett helt nytt förhållningssätt till hur du skall hantera sockret.

Datum: 22-23/9
Plats: Sankt Eriksgatan 9, Stockholm
Pris: 5495

Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com
 
2/3 av platserna är redan slutsålda, så boka på dig redan idag! 
 
Med hjälp av mina verktyg så har jag gått ner -95 kilo och lever fri från sötsug. Det är en fantastisk känsla! Och jag har inte plågat mig ner i vikt eller piskat mig fri - jag lever och mår så himla bra i min sockerfrihet! Mitt mission är att hjälpa andra som fortfarande lider - det gör vi tillsammans! Sluta jojobanta, sluta kämpa med vita knogar - skaffa dig en grym verktygslåda och må väl i din sockerfrihet!
 
KÖSS
 
 
 
1
Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}