Årskrönika

2018 - vilket år! Såhär på nyår känner jag att det är dags att summera året som har gått, det har varit ett fantastiskt år!
 
Första kvartalet
Första kvartalet inleddes med en skidresa i en liten mysig stuga i Branäs tillsammans med min man, min systerdotter och hennes kille. Så himla mysigt och roligt att komma iväg. 
 
Jag och Ewa Meurk startar även upp Elitista - som är ett bolag för modern företagshälsovård. Istället för att använda gamla utåldriga metoder så används moderna mätningar och senaste forskningen gällande friskvård.
 
 
 
Andra kvartalet
Under andra kvartalet föreläste jag på LCHFcampingen i Säffle - ett riktigt roligt event! Vi passade även på att intervjua stjärnorna Ann Fernholm och Annika Dahlqvist.
 
Jag och min man skriver under kontraktet för att köpa vårt nya hus - som skall vara klart vecka 25 2019. Med massa tjöt fram och tillbaka med banken så lyckas vi ro det i hamn.
 
Jag börjar med carnivore - och det blossar upp som nya modematen i LCHF-kretsar. Carnivore både hyllas och sågas.
 
Jag börjar också med min hormonbehandling för min PCOS och mår gradvis sämre och går upp i vikt.
 
Jag övervinner min flygrädsla och åker på en weekend till Barcelona med tjejerna.
 
 
 
Tredje kvartalet
Under tredje kvartalet åker jag och min man till Bornholm, Kreta och njuter av varandras sällskap. Jag har en lång semester och njuter för fullt.
 
Jag har fortfarande inte lagt pusslet för mitt dåliga mående gällande viktuppgång och smärtor i kroppen som nu i efterhand kan härledas till hormonbehandlingen.
 
 
 
Fjärde kvartalet
Jag blir akut sjuk av hormonbehandlingen och börjar nu lägga det stora pusslet. Hittar massa fakta i amerikanska forum med kvinnor som mår likadant som mig. Behandlingen sätter ner immunförsvaret rejält och biverkningarna är horribla.
 
Jag och min man åker på en weekend till Rom som var fantastiskt lärorik!
 
Under fjärde kvaralet står vi också med ett katastrofalt stambyte. Inte nog med att ventiler och tvättställ inte var på plats, hallen var demolerad, hål i köket, elementen fungerade inte och duschkabinen ramlade isär. De var två veckor försenade och inte nog med det så har de gjort fel så de behöver riva upp badrummet igen 2019.
 
 
Överlag var detta ett tufft år - men det har varit helt fantastiskt! Mest glad är jag att ha övervunnit min flygrädsla, helt fantastiskt befriande!  Hur har ditt år varit?
 
KÖSS
 
 
1