En sockerfri jul

Nu börjar julen närma sig - alla sockerarters högtid. Det har byggts upp sakta men säkert sedan slutet av november - dofterna, musiken, stämningen. Vårt inre sockertroll skriker efter socker! Hur gör vi då för att vara sockerfria under julen?
 
Först och främst behöver vi självempati. Vi behöver vara snälla och förstående mot oss själva för att klara oss igenom dagarna. Det är inte konstigt att vi har ett sockersug därför att:
 
- Våra sinnen har marinerats i socker. Dofter, ljud och tillgängligheten har betingat oss att vilja äta.
 
- Det är mer lättillgängligt. Det står pepparkaksburkar i kassan, finns i överflöd i lunchrummet och det bjuds på mer mingel än vanligt.
 
- Det är mer aktiviteter som bjuds än vanligt. Glöggmingel, julbord och folk som kommer med hembakat. Allt det bygger upp vårt sockersug.
 
- Julen är betingad med frosseri
 
Som sagt, du är inte svag för att du är sötsugen - det är en helt naturlig reaktion på ovanstående. Det första steget är att konstatera att vi är nedsatta, och att det inte finns ngt dåligt i det. Det är så det är och det är inte konstigt.
 
Nästa steg är att bygga en åtgärdsplan. Mina förslag är att:
 
- Ha en tydlig matplan som sträcker sig 2 dagar innan till veckan efter nyår. Planera 2 dagar i taget vad du skall äta. Optimalt delar du den med en sockersyster.
 
- Omge dig med din flock - andra sockerberoende. Ring gärna in på OA eller FAA möten varje dag.
 
- Ring ofta dina sockersystrar, ha gärna små avstämningar på telefon under dagarna
 
- Ät mer vanlig mat. Hunger skall du inte ha alls under dessa veckor. Detta är ingen tid för viktnedgång utan du skall fokusera på din abstinens.
 
- Ha något varmt i handen hela tiden. Det är lätt att handen går på automatik ner i godisskålen och du skall inte hamna där. Te är din bästa vän under dessa dagar.
 
- Ta med dig egen matlåda, alternativt verkligen kolla upp buffén efter vad du kan äta och inte. Tro mig, jag har med egen matlåda och det är sån befrielse!
 
- Ta hjälp av någon du kan lita på. Kan personen lägga upp åt dig? Kan personen vara bredvid dig när du tar mat? Allt stöd hjälper.
 
Lyssna på podden sockersystrar för kraft och styrka!
 
KÖSS
 
 
2
Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Jag blir verkligen helt matt