Intimprodukter

Detta är ett samarbete med Ellen
 
Från min bloggportal Blogg.se fick jag möjlighet att prova 3 nya produkter:
 
  • LN After shave
  • LN Intimdeodorant
  • LN Foam wash
 
De ville att jag skulle testa och berätta för er vad jag tyckte. Alla 3 produkterna innehåller ekologiska ingridienser och har rätt pH-värde för att underlivet skall må bra.
 
 
 
LN Cleansing Foam
Betyg: 4/5
Den är mjuk och luddig och man känner att den är skonsam. Dryg och ger en härlig känsla. Ett litet minus för doften, jag gillar mer blommiga toner - annars är den perfekt.
 
LN Intimate deo 
Betyg: 3/5
Anledningen att jag satte lågt betyg är att jag inte riktigt ser poängen att använda deo på underlivet. Dålig lukt är ju för att underlivet kommunicerar att något inte står rätt till. Svettas gör jag inte särskillt mycket där heller nu på vintern. Jag kan förstå poängen om man är ute och dansar en hel natt eller är i Grekland på sommarsemester och känner att det blir svettig och obehagligt. Jag provade den på gymmet och den fungerade riktigt bra. Inte torr som en vanlig deo utan skötte sitt jobb.
 
LN After shave
Betyg: 5/5
Denna produkt ÄLSKADE jag! Jag har använt RFSU egna innan men denna är såå mycket mildare och ger en mjuk och härlig känsla, plus att doften är inte alkohol utan en mjuk och kvinnlig doft! Man slipper dessutom helt röda prickar! Riktigt nöjd med denna produkt!
 
Vill du också prova? Har du en blogg på Blogg.se så du maila kundservice@blogg.se då de första 20 som mailar får ett recensionskit hemskickat. 
 
#LNintimatecare
#Ellen
 
KÖSS
 
 
#Ellen - #LNintimatecare - #intimtmedLN - #intimtmedellen - intimtmedLN - intimtmedellen
2
Anonym

Tre helt onödiga produkter som bara orsakar besvär där nere. Bara vanligt vatten är det bästa och undvik rakning.

Men så fin du är på den bilden! Jättesöt!

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}