Kick-start föreläsning på året

Mion vän Ewa Meurk håller en inspirerande föreläsning i Stockholm som start på det nya året - snacka om perfekt julklapp! Du hör Ewa i Sockersystrars populäraste poddavsnitt nummer 35 där hon berättar allt om insulinresistens!
 
Starttid: 2019-01-25 7:15 
Sluttid: 2019-01-25 9:00
 

Låt 2019 bli året då du slutar med kaloriräkning, dieter, träningshysteri och viktpendling. Börja 2019 med en inspirerande föreläsning där du lär dig hur du kan bli starkare, friskare och smartare genom att utnyttja din egen unika biokemi.

Kom och mät ditt blodsocker samtidigt som du lyssnar på den senaste forskningen inom kost och hälsa och hur du bygger upp en individuell hälsoplan som bygger på fakta och inte på gissningar.

Med dagens moderna mätmetoder har man allt att vinna på att göra en individuell hälsoplan. Vi är alla biokemiskt olika och för att verkligen optimera sin prestation så ska man utgå ifrån sig själv. En av grundorsakerna till dagens moderna sjukdomar såsom cancer, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar är ett högt blodsocker. Om man ska börja mäta någonting så är det blodsockret. 

Innan föreläsningen börjar vi med att mäta blodsockret. Därefter äter vi en frukost och jag berättar om dagens forskning och vilka hälsomarkörer som världens forskare är överens om att vi ska hålla koll på. De som vill kan även mäta sitt blodsocker igen efter frukosten.

7.30 – 8.00 Blodsockermätning fastande och sedan frukost.
8.00-8.45 Inspirerande föreläsning om olika hälsomarkörer. Inspirerande och vetenskapligt
8.45 – 9.00 Ny mätning efter frukost för de som vill och hinner.
Pris: 190 kr

"Ewa Meurk är företagsledare, entreprenör, civilingenjör och certifierad funktionsmedicinsk terapeut som under många år granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens moderna kostråd. Hon driver även hälsoföretaget Elitista"

Boka och läs mer om eventet HÄR (LÄNK)

KÖSS

 

 
2
OMG

Så bra att du delar med dig av oventenskaplih skit och marknadsför den som en ultimat julklapp. För friska människor fyller det ingen funktion att ta sitt blodsocker.
Men för all del. Dra in osäkra hälsorädda människor i er ätstörda sekt. För ingen kan utläsa genom din blogg att du är en person som aldrig tänker på mat och mår bra i själen.
Jag tycker det är fruktansvärt att du och dina ”sockersystrar” kan tjäna pengar på att sprida villfarelser.

Hanna Karlsson

Önskar att jag kunde åka men jag jobbar då.