Stresshantering

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
Jag är inne i en period i livet där stresshantering är mitt största fokus. Det innebär att jag har full fokus på återhämtning och vad jag själv kan hjälpa kroppen med för att avlasta. 
 
Efter ha uteslutit insulinresistens har jag insett att stress är min rotproblematik, den som sätter min kropp upp och ner. Min kropp är i stort behov av alla hjälpmedel den kan få. Jag mediterar 2-3 gånger om dagen och ser till att ha mycket återhämtning. Jag ser till att inte pressa mig för mycket utan att ta det lugnt. 
 
Stress sätter hela kroppen ur spel, allt från könshormoner till signalsubstaner och ämnesomsättning. Stress är riktigt farligt, vi vet att det leder till ohälsa och förtidig död. Därför är detta område en viktig spelare att hålla koll på.
 
Jag stöttar kroppen med kosttillskott för att få den mer lugn och stresstålig. Men vilka skall man använda i denna djungel?
 
På de allra flesta rekommenderar Bitten Jonsson StressBalans som är en blandning örter för att skydda mot stress.
  • Ashwagandha och rysk rot bidrar till att hjälpa kroppen att hantera stress och att bibehålla fysisk och mental balans och kan bidra till mer fysisk och mental energi.
  • Rysk rot stödjer kroppens immunsystem
  • Schisandra kan öka en persons förmåga att anpassa sig till stress
  • Rosenrot hjälper kroppen att anpassa sig till emotionell stress och fysisk ansträngning
  • Lakritsrot hjälper till att bibehålla ett starkt nervsystem. Den stödjer även regleringen av blodsockret, normal funktion av binjurar och kroppens adrenalinproduktion
Du hittar StressBalans HÄR(LÄNK)
 
Jag har aldrig hört det innan men jag fick huvudvärk av den så jag äter istället:
 
Ashwagandha  1 kapsel per dag. Det finns pulver men jag äter inte saker i mjölform då jag är rädd att bli triggad. Ashwaganda är välkänd inom den Ayurvediska traditionen och kallas ibland även för indisk ginseng på grund av sina uppiggande egenskaper. Ashwagandhaextrakt är en adaptogen som har positiv påverkan vid stress, trötthet och fysisk utmattning men även för att bibehålla fokus och uthållighet. Vissa personer som lider av depression har känt en skillnad vid användande av Ashwaganda.
Du hittar Ashwagandha HÄR (länk)
 
 
 
Rhodiola  2 kapslar per dag. Det är den aktiva formen av rosenrot och ger därför bättre effekt. Rhodiola rosea, rosenrot, är en adaptogen (binjurestödjande) växt som ökar kroppens förmåga att motstå fysisk och känslomässig stress. Rhodiola är en hjärnadaptogen som kan hjälpa till att balansera serotonin, norepinefrin och dopamin utan att orsaka sömnighet eller trötthet.
 
Du hittar Rhodiola HÄR(LÄNK)
 
3
Hon

Kan man kombinera dessa?

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

P.

Har aldrig hört om någon som använder sig av så mycket tillskott och produkter för diverse grejer som du! Du lever nyttigt säger du, och du är enligt egen utsago inte fixerad vid att äta. Det du skriver på bloggen och din insta säger motsatsen. Alla dessa tillskott alltså. Hur är set ens möjligt att vara civilingenjör och tro på allt sånt här mumbojumbo jumbo?