Slutat med kaffe

Sedan i maj har jag slutat med koffein. Jag dricker 1 kopp decaf på morgonen och om jag fikar med en kompis på ett café. Jag är glad att jag tog det beslutet och saknar inte mitt kaffedrickande en sekund. Decaf är inte helt koffeinfritt men det är i alla fall långt mycket mindre än vanligt kaffe.
 
Jag slutade med kaffe pga att jag drack det tvångsmässigt. Jag känner att jag inte vill ha några tvångsmässiga beteenden alls kvar i mitt liv, så jag var tvungen att fimpa. När man kommer upp i 2 kannor om dagen känns det inte som att man kan hantera det. Dessutom att bli mentalt besatt är inte nice. 
 
Det jag har känt är att jag inte alls behöver koffein för att starta dagen. De första veckorna var jag ett vrak på morgonen men nu har kroppen byggts om och jag klarar mig utmärkt utan. 
 
Jag känner mig inte heller utanför socialt då de är många som tackar nej till kaffe. Framförallt känner jag en stor frihet - att slippa vara beroende av koffein för att vara alert är en magisk känsla. Och ro i kroppen, det är fantastiskt.
 
Jag är tacksam och lycklig att jag har lugn och ro i kroppen, det är en fantastisk känsla. Kaffe är inte heller nyttigt för kroppen, det är ett beroendeframkallande gift vi kan klara oss utan! Prova, jag lovar att du inte kommer att ångra dig!
 
KÖSS
 
 
 
4