Fisk

Jag har tillfriskat från min fiskallegi sedan några veckor tillbaka. Förut kunde jag inte ens vara i samma hus när mamma och pappa stekte makrill - nu är det inga problem att äta fisk. För mig är det amazing!
 
En sak jag har lagt märke till är hur suget påverkas av fisk, eller rent ut sagt - hur lugnt det blir i kroppen av fisk. För mig är det en helt annan känsla än när jag äter rött kött och jag är amazed. Det är liksom TYST, jag gapar inte efter mer. 
 
Tänk vilka skeva omega (o)balanser jag har haft innan, nu märker jag att min kropp bara mår såå bra. 
 
Jag känner mig så nöjd och tillfredställd när jag äter fisk, gröna blad och någon varm grönsak som smörstekt kål eller liknande. Det känns verkligen som kroppen säger TACK. Så himla nice. Sedan jag började äta fisk har jag faktiskt haft det lugnt i kroppen. Det känns så fantastiskt när man träffar mitt i prick!
 
Har du känt så någon gång för ett livsmedel?
 
KÖSS
 
 
 
 
3
Effie

När magen småler? (ja, det känns så). Händer ibland.

ylva

Hej och tusen tack för bra blogg + insta + podd!

Jag undrar om du vet om det är resistent stärkelse i glasnudlar som är gjorda av 100% mungbönor?

Jessica

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav denna stora man kontakt med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att leva i kärlek med min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Lotteri stava / Lycka stava
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Äktenskapsstavar
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. graviditetsförlopp
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner
11. Förbjudande stavning