Fjällresan

I lördags kom jag hem efter en fantastisk vecka i Branäs. Jag har sån lyx att min chef äger en liten stuga där så vi kunde hyra en vecka. Det var verkligen perfekt. Jag reste med Martin, min systerdotter och hennes kille. Jag och min systerdotter är nära i ålder så vi umgås som kompisar eller syskon. Det var supermysigt!
 
 
Jag har inte stått på skidor sedan Åre 2011 och då åkte jag bara 1 gång då jag bara festade i princip. Då vägde jag 130 kilo och kunde inte åka lika smidigt, det var faktiskt redigt trögt att åka. Fick jätteont i vaderna och knappt på mig de bredaste pjäxorna. Denna gången var det en sån frihet!
 
 
Dock är jag väldigt fegis av mig så jag åker inte särskillt snabbt. Jag hade missat att boka skidlektion så det blev liksom inget av det. Lite tråkigt, jag tror jag skulle kunnat utvecklats mer om jag fick en bättre start. Det lär jag mig till nästa år! Något som jag är stolt över mig själv är att jag utmanade min höjdrädsla och åkte gondol. Det var en jättegäftig view.
 
Vi hade sjukt tur med vädret också, det var blött och ruskigt i onsdags men annars var det riktigt bra. På kvällarna satt vi hemma och spelade sällskapsspel och hade det mysigt. Det som var en utmaning var att alla åt ju mkt skit och drack öl, så jag kände mig konstant triggad. Blev många morotsstavar och grönkålschips för min del.
 
Tyvärr har jag också tagit återfall i nikotinet - så jäkla dumt. Det som gick så lätt! 101 dagar och BOOM ner i träsket. Nu vill jag omgruppera och lära mig av detta. Jag älskar känslan att vara helt clean. Jag håller er uppdaterade hur det går!
 
KÖSS
5
Anonym

Hej My!
Jag har en fråga om L-glutamin. Jag började använda det för ett par dagar sen (1 tsk per dag) för jag läste att det kan hjälpa till att höja signalsubstansen GABA vilket jag har för lågt av. Min fråga är ifall man kan få i sig ’för mycket’ L-glutamin, eller om jag kan fortsätta ta det varje dag. Pöss!

Anonym

Åh vad jag tycker du är bra som berättar om återfall med nikotinet! Det är f-n inte lätt, jag är på min andra vecka nu utan snus. Kämpa på!

Anonym

Åh vad jag tycker du är bra som berättar om återfall med nikotinet! Det är f-n inte lätt, jag är på min andra vecka nu utan snus. Kämpa på!

Emma

Hej My,
Du är så modig som vågar vara så ärlig om dina mot och medgångar. Hur gjorde du för att sluta med nikotin? Och vad är viktigast, sluta med socker eller nikotin? Hur ställer du dig till att en (min) psykolog säger att jag ska börja äta lchf?

Anonym

Emma, socker helt klart viktigast!!! Nikotin tar du efteråt. Lchf är en mkt bra kost för sockerberoende. Läst boken sockerbomben av Bitten Jonsson. Lycka till. Kram Karin