Frågestund

Nu är det dags för frågestund! Ställ din fråga så besvarar jag i inlägg på bloggen.
 
KÖSS
 
 
13
H

Räknar du in proteinmängden på kollagenpulvret i din dagliga matplan? Hur länge har du ätit de? För-nackdelar? :)

Karro

Har du koll på hur mkt protein, kolhydrater, fett och kalorier du äter per dag på ett ungefär? Jag har svårt att veta hur mkt jag kan äta utan att gå upp i vikt. Så svårt när man inte har någon mättnadskänsla. Tips på hur man får tillbaka den? Känns,som jag provat allt. Tack för,all inspiration och för podden

Emma

Vad är den största skillnaden i hur människor bemöter dig nu jämfört med tidigare? Har ditt självförtroende ökat sedan din viktnedgång och hur har din självkänsla påverkats?

Anonym

Du har så bra klädsmak! Men jag undrar, hur mycket kläder har du? Rensar du ofta? 😊

Cissi

Hur ser en ”normal” mat-dag ut för dig? Vad äter du? Mängder mm 😊

Anonym

Hur har det gått med nikotinet sen fjällresan?

Anonym

Hur har det gått med nikotinet sen fjällresan?

eva C

ställer frågan för 3:e gången: Vill veta hur mkt bönor du äter, när du tar dem, hur en matdag ser ut med bönorna. Gärna lite kring din sista viktnedgång - är det bönorna som hjälpt??? Kanske jag har tur och får veta denna gång, Har letat bland dina inlägg,men inte hittat svar. Tack för en bra sida

Anonym

Har du helt slutat att äta snacks såsom fläsksvålar och frysta ärtor? Sen skulle jag gärna läsa mer om hur din och din mans relation påverkas av ditt beroende, både stort och smått. Typ som om du ljugit för honom för att kunna hetsäta och han upptäckt dig? Liksom mer situationer ur ditt liv. Tack för en underbar blogg, den betyder såååååå mycket för mig! 💕💕💕

Hanna

Hej!

Tack för en otroligt bra podd.

Ni har verkligen inspirerat mig till att ta tag i mitt sockerberoende och beteende kring mat. Jag har lyssnat mycket på er och även hittat till Martina Johanssons blogg och andra avsnitt med henne, tex. hos Colting. Dock känner jag mig helt överväldigad över all information. Jag är utbränd, deprimerad och väldigt lättstressad och har svårt att sortera och ta in mycket information. Jag tror nu dock att det beror extremt mycket på allt socker och den undermåliga kost jag äter som. Jag är extremt trött, känner mig sjuk fast det bryter aldrig ut, svag, har akne, är ledsen, isolerar mig, vill inte se eller vara nära andra människor osv osv.

Jag vill verkligen en gång för alla ta tag i detta. Men hur börjar man? Vart hittar jag bäst och mest korrekt information kring vad man äter vid LCHF/Ketogen kost? Kan ni rekommendera någon som kan göra matscheman jag kan följa nu i början.

Jag har varit en sån som undviker kött på grund av allt spannmål de matar djuren med och all antibiotika. Jag har också varit en sån som nästan bara äter kolhydrater i mina mål mat för det har känt som att jag har svårt att bryta ner "tyngre" saker. Men vart köper man bra och hälsosamt kött utifrån den synvinkeln?

Som ni hör har jag inte så mycket kunskap och det känns verkligen som en djungel där ute, har ingen aning över vart jag ska börja. Och redan nu känns allt helt överväldigande på grund av min icke fungerande hjärna.

Det må låta dramatiskt men jag tror seriöst mitt liv hänger på det här, den här kroppen orkar liksom inte mer. Jag är helt normalviktig men jag känner verkligen hur extremt sjuk och trött jag är på insidan och i min hjärna.

Tack snälla på förhand!

Anonym

Vad är dina bästa tips om man vill äta mejerifritt?

Anonym

Vad är dina bästa tips på att få i sig mer fett?

Frida D

Hej My.
En lite rolig fråga.
Hur sminkar du dig? Och vad använder du för produkter?
Tänker mest på att du brukar lyckas väldigt fint med ögonskuggor i silver/grått, fint men något jag själv tycker är svårt. Smink tutorial?
:D'
pussokrammmm