Hur inser vi ett utlopp?

Fråga: Jag skulle gärna vilja veta mer om hur det gått till när du insett att du inte kan äta vissa saker? Typ mejeri, sötningsmedel och så. Hur insåg du att du inte mådde bra på dom? Kunde du låta bli att överläta mejerier? Tack för all inspiration! 
 
Förnekelse är beroendets bästa vän. Som beroende är vi superduktiga på att förneka våra utlopp, vi vägrar att inse att vi inte kan hantera vissa saker. Ofta går det till så att vi jämför oss med andra eller annat "Vad är lite mejerier mot lösgodis?" eller helt enkelt förtränger de stunder av kontrollförlust vi har.
 
Jag insåg när jag provade mejerifriLCHF att livet blev lugnare och enklare utan mejerier. Jag kunde äta mindre utan så stor ansträningning. Sedan tog jag en miljard återfall - som det alltid ser ut som beroende. När jag avgiftades på en sockerdetoxhelg så tog jag tillfället i akt att också göra slut med mejerier. Jag använde liksom mejerier som tröst. Älskade sockerfri kvarg som jag tog en hel bunke av och hårdvispade 3 dl grädde av och åt. Det är liksom inte nyttigt eller normalt. Jag insåg då att jag är en beroende.
 
Eftersom jag är en beroendeperson pendlar jag hela tiden mellan insikt och förnekelse. Det är något jag aldrig kommer att bli av med vilket innebär att även om jag lever i tillfrisknande så kan jag ta bli tvångsmässig gällande vissa av mina utlopp. Först så slutar jag med låt säga fläsksvåla och vips har jag plockat upp det igen. Det gäller verkligen att hålla koll på ens lömska hjärna! Givetvis kan jag skämmas för det beteendet, det tillhör sjukdomen. När jag pratar med andra matberoende så vittnar de om samma sak. Det är så enkelt att plocka upp utloppet igen, då gäller det att komma på banan och förlåta det som har hänt.
 
Gällande mejerier har jag inte plockat upp det hittills. Kanske kan det bero på att jag fick så många positiva hälsoeffekter som att bli av med eksem, kanske beror det på att jag hade betalat för en sockerdetoxhelg och därför ville göra det på riktigt - en gång för alla.
 
KÖSS
 
3
Fanny

Har lyssnat på era två första avsnitt i er podcast och älskar den! Dock berättar ni inte (än?) HUR mycket det är ni åt? Ni säger att det är mängder, tills ni däckar osv. Men hade varit oerhört intressant att höra hur mycket det faktiskt är, min man påstår att jag är sockerberoemde för att jag dricker energidryck varje dag. Har använt er podcast som bevis på att jag inte är det men saknar ändå hur stor mängd ni åt per gång. Om ni tex skulle äta choklad och chips, är det två påsar chips och två chokladkaka vi pratar om eller är det mer/mindra?

Veronica

Du har skrivit att man alltid får ett återfall i sitt missbruk. Alltid? Snarare vissa får det, eller man kan få det. Jag själv har beroendepersonlighet såsom du. Jag är nykter spelmissbrukare. Och jag har inte fått ett enda återfall på 4 1/2 år!! Vet dessutom många andra missbrukare utan återfall. Och hade jag tagit ett återfall så hade jag räknat från 0 igen på spelfria dagar. Jag tycker inte att man kan ha ett återfall och sen bara räkna vidare på dagarna utan sitt missbruk. Det blir ju fel, och lätt att Låta sig själv ta ett återfall med.

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}