Konsekvenser av sockerdrogande

Flera tror fortfarande att det inte är så farligt att äta socker. Att det inte ger så stora konsekvenser. 
 
Jag kommer ihåg när jag var på gruppterapi. Det var 12 alkoholister och narkomaner och så jag - sockerberoende. Terapeuten frågade: Är det någon som kört rattfull?
 
Och nej, jag hade ju inte kört full eller påverkad, men jag hade precis satt i mig ett halvkilo godis.Jag fick dimhjärna och tunnelseende. Martin satt bredvid mig i bilen och jag körde rakt ut i en rondell utan att titta! Martin bara skrek rakt ut, det var på sekunden att vi krockade.
 
Min biokemi gör att jag får obehaglia konsekvenser av sockret, jag beter mig som jag vore drogpåverkad. Jag får minnesluckor, dimhjärna och däckar. Jag blir farlig, både för mig själv och andra. För mig är det allvarligt att köra på socker som alkohol. Det skrämmer mig när jag tänker tillbaka på det tillfället.
 
Vad har du fått för obehagliga konsekvenser av sockret?
 
KÖSS
 
 
6
Anonym

Får samma effekt av socker som alkohol.
Två glas rödvin eller en påse godis, jag slocknar!

Elisabeth G

Även jag reagerar likadant. Man blir hög på socker så får folk säga vad de vill.

Efter en tids strikt LCHF blev jag bjuden på buffé. Trots att jag valde det minst dåliga från buffén blev jag som berusad. Exakt samma upplevelse. Jag satt kvar vid bordet en stund och var bland de sista som tog kaffe. Jag vågade helt enkelt inte resa mig.

Hon

Jag kan tyvärr bli våldsam av för mycket socker! Logiken (hjärnan) försvinner och reptilhjärnan styr. Då blir jag lättretlig, otålig och har vid flera tillfällen både slått eller sparkat mina nära och kära 💔 Hur absurt det än låter... 😔
(Har även en diagnos och PTSD. Men är skrämmande hur jag efter ett aggressivt utbrott varje gång kunnat koppla dess början till att jag överdoserat socker! 😱

Emma

När tror du att sockerberoende kommer bli en erkänd sjukdom som tex alkoholmissbruk?

Elisabeth G

Hon,
det där känner jag igen. Jag har aldrig varit våldsam men har känt, när jag suttit med tallrik spaghetti: rör inte min spaghetti!!!

Jessica

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav denna stora man kontakt med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att leva i kärlek med min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Lotteri stava / Lycka stava
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Äktenskapsstavar
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. graviditetsförlopp
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner
11. Förbjudande stavning