Recept: nötwok

I förrgår lagade jag en helt fantastisk wok som var superhärlig!
 
Kolla här på bilden bara:
 
 
Recept 2 personer:
 
1 hackad gul lök
4 strimlade lövbiffar som du saltar och pepprar
1 pkt nudlar från Pure Pasta
1 Grönkålsmix från Willys
Chiliflakes
1 pressad vitlöksklyfta
2 tsk nötfond
 
Stek grönkålsmixen och lyft ur (ca 7 min). Stek löken och lyft ur. Stek Biffen tillsammans med vitlök och chili. Häll på allt och rör runt samtidigt som du droppar ner fonden. Servera med grönsallad! Voilá!
 
KÖSS
4
Camilla 10 barnsmamma vid 33 år

Ser himla gott ut😍

Anonym

Gott! Steker du allt i smör?

Jessica

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav denna stora man kontakt med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att leva i kärlek med min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Lotteri stava / Lycka stava
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Äktenskapsstavar
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. graviditetsförlopp
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner
11. Förbjudande stavning

Moa

Hej My! Lät gott det dära. :D Jag är nyfiken på vilken fond du använder? Jag själv är sockerberoende och mina barn är väldigt känsliga veteallergiker så det är ett evigt jagande efter produkter utan druvsocker/glukossirap/maltodextrin och de andra bovarna. Vi kokar ofta egen buljong men SKÖNT om det gick att ta något färdigt någon endaste gång!