Sjukdom

Denna veckan har jag legat sjuk hela veckan. Hela sällskapet som var på skidresa ligger sjuka i en envis förkylning. 
 
Att ligga däckad är en enorm grogrund för sockerberoendet. Det ställer verkligen till det för oss. Att bara ligga hemma passivt är verkligen farligt för röda hund som gärna kommer in och tar över. Vi har ju lärt oss sedan barnsben att det är synd om oss när vi är sjuka och därför förtjänar att trösta oss med mat.
 
Det jag gör är att hålla kontakten med sockersystrar och rikta mig utåt. Att underhålla mig med böcker, hjälp och annat som kan ta upp tankeverksamheten.
 
Det är verkligen svårt att bara ligga med alla tankar och känslor och ett ökande sug. Fundera över vad du kan göra för att hjälpa dig själv att hålla dig ifrån. Kan du ta hjälp av en kompis å rapportera med regelbunden kontakt hur du mår? Någon som kan syna lögnerna som upprepas i huvudet när röde hund kommer och viskar.
 
Och kom ihåg - allt går över och du kommer att må bra igen!
 
KÖSS
 
 
 
 
1
THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}