Sockerdetoxhelg

Tillsammans med Valet Recovery Center har vi tagit fram en sockerdetoxhelg. För mig är detta en dröm som går i uppfyllelse - för det är så jag en gång för alla blev sockerfri - jag gick en sockerdetoxhelg 2015! Så jag vet hur bra det är.
 
Valet är en öppenvårdsmottagning som har en hollistisk syn på beroende. Man ser det som en sjukdom med flera utlopp - och behandlar det där efter. Skillnaden mellan mat och exempelvis narkotika är ju att vi måste förhålla oss till vår drog flera gånger om dagen. Därför behöver vi lite fler verktyg. Mekanismerna och grunden är dock detsamma för alla beroende. Valet har mångårig erfarenhet av beroenden och jag har själv gått deras behandling som är kanon!
 
Under helgen så kommer du rustas med både verktyg och kunskap kring ditt sockerberoende. Vi kommer att jobba igenom sockerberoendet så att du kan använda verktyg i din vardag för att hålla dig sockerfri. Efter utbildningen kommer du också ha tillgång till en stödgrupp där du får hjälp att klara dig igenom vardagen.
 
Detta är en väl värd utbildning som kommer hjälpa dig enormt i ditt liv. Vi kan inte bli fria vårt sockerberoende själva! Läs mer och anmäl dig HÄR! (LÄNK)
 
Många kan tycka priset är i högsta laget men tack vare att jag tog en sån helg så är jag sockerfri idag i 1001 dagar. Jag räknade på det. I snitt kostade mitt sockerdrogande 100 kr per dag om man bara ser till själva maten. Vissa dagar åt jag ingenting, andra dagar kunde jag köpa för 500. Så i snitt 100 kr om dagen. Då räknar jag inte med alla nya kläder jag var tvungen att köpa pga viktuppgång eller alla skam och skuld som inte ens går att sätta pris på. Det innebär att jag gick break even på 80 dagar. Idag, 1001 dagar senare har jag tjänat in 92 100. Det är därför ingen kostnad, det är en investering!
 
Idag har jag ett drogsparkonto där jag för över pengarna varje vecka om det varit en sockerfri vecka. För dessa har jag bland annat kunnat köpa en ny Jensen-säng, nya glasögon och en SPA-weekend med min man. Som sagt, investering - inte kostnad.
 
Ses vi där?
 
KÖSS
 
4
Cecilia,F

Tex för mig är 8000 kr så mkt pengar, pengar man inte har. Synd för det är oftast de som inte har dessa pengar, inget arbete, och går hemma och mår riktigt dåligt som verkligen behöver hjälp. Hoppas en vacker dag att alla kan få den hjälp de behöver, men jag vet att så fungerar det inte i detta land. Så vi får fortsätta kämpa på i motvind.

Cecilia,F

Tex för mig är 8000 kr så mkt pengar, pengar man inte har. Synd för det är oftast de som inte har dessa pengar, inget arbete, och går hemma och mår riktigt dåligt som verkligen behöver hjälp. Hoppas en vacker dag att alla kan få den hjälp de behöver, men jag vet att så fungerar det inte i detta land. Så vi får fortsätta kämpa på i motvind.

Svar: Eller hur, tyvärr är det ju så att socialstyrelsen inte erkänt det som beroende. Då får man betala själv :(
My Westerdahl

Emma

Så svårt att veta om man är sockerberoende tycker jag? Jag har bittens bok men kommer inte underfund med om jag är beroende eller bara har ett skadligt bruk. Ska man gå kursen oavsett?

Svar: under den helgen kommer du komma underfund. Mycket bra investering <3
My Westerdahl

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}