JAG TÅL FISK

Jag är allergisk mot skitmycket: ägg, fisk, fågel, nötter, skaldjur... Pälsdjur, damm osv. Innan LCHF åkte jag in till akuten fram och tillbaka hela jäkla tiden. Minst en gång i månaden var jag där! 
 
Mina allergi och astma besvär har mildrats allt efter åren gått. Först och främst har jag inte åkt in akut pga allergi sedan 2010 då jag började med LCHF. När jag plockade bort mejerier och sötningsmedel försvann mina soleksem, när jag plockade bort koffein och nikotin försvann resterande eksem. Och hör och häpna - nu tål jag FISK!
 
Jag har misstänkt att mina allegier har blivit mycket bättre, därför kontaktade jag vården för en födoämnesretning. Först ut är fisk och jag var ju sjukt rädd. För bara ett par år sedan kunde inte jag vistas i samma rum som när man stekte fisk. Men det gik HUR BRA SOM HELST! Så ja, det går att konstatera att jag numera tål fisk. Nästa gång skall jag prova skadjur och gången efter det skall jag prova kyckling. I framtiden kanske även ägg, men jag har fortfarande antikroppar för ägg - man vet bara inte exakt hur jag kommer reagera på ägg.
 
Detta bevisar verkligen att en antiinflammatorisk kost är det jag skall äta för att lugna mitt immunförsvar. Då jag ger kroppen en bra kost så läker den och mår bra, sakta men säkert läker den ut mina inflammationer och jag blir friskare än någonsin.
 
När jag berättar hur min kropp läkt av min nya kost möts jag ofta av att allergier kan växa bort, att min övervikt var boven yada, yada...
MEN! Om den inte hade läkt ut när jag var 20 år gammal så varför skulle den läka ut när jag var 28? Vissa har ju allergier som småbarn men inte som vuxna, det köper jag. Men inte denna åldersskillnaden.
Dessutom - vilken kost är förtjänsten att jag har viktreducerat? Exakt, LCHF!
 
KÖSS
 
 
 
6

Avsnitt 24 - Anorexia och sockerberoende

Är anorexia också ett beroende? Möt Isabelle som har gjort den otroliga resan - från dödsvak till frisk småbarnsmamma. Idag lever Isabelle som tillfrisknad anorektiker och sockerberoende. För ett par år sedan låg hon med dödsvak - läkaren trodde inte Isabelle skulle överleva veckan ut. Men någonting fick henne att välja livet.

Besök Isabelles blogg här: wellbeingbybelle.com/

 
HJÄLP oss att sprida, dela och likea. Det är du som bestämmer över podden Sockersystrars framgång, ju mer du delar desto mer spridning får den. Kanske kan vi rädda en matmissbrukare?
 
Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.
 
Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. Finns där poddar finns!
 
Följ oss på Instagram @Sockersystrar
Och på Facebook @Sockersystrar
Vill du ha pepp och gemenskap, gå med i vår facebook-grupp: Sockersystrar
 
 

Fin fönsterinredning

Detta är en annons för Cellbes och innehåller annonslänkar
 
På helgerna brukar jag gå omkring och pyssla om mitt hem. Det älskar jag, det är verkligen en speciell känsla. Det är så jag vilar, genom att piffa, pyssla och göra fint - samtidigt som jag lyssnar på radio eller podd. För mig är det återhämtning. Jag är inte så bra på att ligga still och glo på tv. Återhämtning ligger i aktiviteten för mig.
 
Denna fina fönsterprydnad har jag hittat hos Cellbes och den lyser verkligen upp i dessa gråa månader. Så mysigt att tända upp på kvällen. Och verkligen annorlunda också. Har sett många liknande i flödet på insta, men denna var ett sånt kanonpris på. Visst är den fin? Kommer inte helt tillrätta på bilden, klicka på länken här   för att se bättre bilder.
 
 

Du hittar ljushållaren här (LÄNK)
 

Alla produkterna finns att hitta hos Cellbes.
1