10:e steget

Fråga: Hur ser din 10e stegsinventering ut? Har du ett formulär/frågor att besvara eller hur går det till ? 
 
En 10:e stegs inventering är något vi gör varje dag när vi lever i 12-stegsprogrammet. När jag gör mitt 10:e så utlöses det av starka känslor. Jag försöker läsa av vilken känsla det är i kroppen och sedan applicera mitt fjärde steg på det. Är jag rädd exempelvis så bryter jag ner känslan och tittar på värsta möjliga outcome som kan vara 1 av dessa: död, olycka, ensam eller återfall. Sedan så tittar jag på vad det finns för möjlighet i detta. Kanske att jag skall känna tillit till att allt ordnar sig efter det bästa. Därefter ringer jag ut och berättar om min rädsla och sedan så försöker jag vända mig utåt och hjälpa någon annan, kliva ur mitt ego.
 
12-stegsprogrammet är ju fantastiskt där. Det är verkligen en karta över hur vi ska leva våra liv. Det lär oss hantera känslorna vi drogat på.
 
KÖSS
 
 
3
Hon

Tack för detta! Jag behövde verkligen höra det idag! Kram <3

Jessica

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Lotteri stava / Lycka stava
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Äktenskapsstavar
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. graviditetsförlopp
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner
11. Förbjudande stavning

Anonym

Jag ber hk om att bli befriade och att bli visad hur jag ska göra/vara. Sedan använder jag harmlistan och gör en mini 4-stegsinventering Gärna skriftligt innan jag ringer ut- om det går. Om det hela återkommer gör jag en djupare inventering.

Efter att ha ringt/smsat ut så vänder jag mig utåt och gör något för någon annan-för att släppa fokus på mig själv.