31 månader utan socker

Idag är inte vilken dag som helst, idag firar jag 31 månader utan socker!
 
Jag har ätit en sockerfri kost sedan 2010 men lyckades aldrig hålla mig ifrån socker några längre perioder fram till jag insåg att jag var som en alkis - fast med sockret. Då lade jag in mig på behandling den 15/5-2015 och har sedan dess levt i frihet från socker.
 
Under dessa månader har jag även varit fri från alkohol, sötningsmedel och mejerier. Allt det där som triggar igång mitt sötsug. 
 
Det bästa att leva utan socker är att mitt sinne är fritt, att jag upplever en enorm frihet. Förut var det ockuperat med vad, var och när jag skulle få äta socker igen. Jag planerade, smög och myglade - allt för att få tag i min drog. 
 
För det är verkligen som ett drogbeteende. Ni som tror att det inte är så farligt med socker, tänk igen! Jag höll på att äta ihjäl mig - bokstavligen! När läkaren säger att man har 2 år kvar att leva så är det ingen idé att jiddra! Det är precis som alkoholisten. Han vet att han förlorar hem, familj, arbete och barn - men fortsätter dricka. När jag åt socker fick mamma betala hyran, jag blev nästan avskedad och jag hade inte ens gymnasiebetyg. För mig var sockret prio 1. Och 2. Och 100 för den delen. Jag gjorde exakt allt för att få äta, ingenting får komma emellan mig och maten.
 
Idag lever jag ett helt liv. Ett normalt liv. Jag är inte rädd för att dö och min ångest kväver jag inte längre med socker. Jag väljer att leva. Givetvis viktpendlar jag några kilon upp och ner - liksom resten av befolkningen. Jag kan också tänka andra tankar som inte innehåller mat. Det är det som är den stora vinsten: att leva fri från tankebesatthet.
 
När jag lärt mig leva fri från tankebesatthet har jag blivit av med -95 kilo, tagit en civilingenjörsexamen, fått stipendium och jobbar idag som chef. Från att inte ens kunna knyta mina egna skor! Och jag är ingen supermänniska - kan jag, kan du också!
 
PS! Behöver du liksom jag behövde sockeravgiftas? Tillsammans med Valet har jag tagit fram en SockerDetoxHelg. Anmäl dig HÄR (LÄNK)
 
KÖSS
 
 
 
 
1
jessica tremblay

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Lotteri stava / Lycka stava
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Äktenskapsstavar
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. graviditetsförlopp
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner
11. Förbjudande stavning