Att ge och dela

 
Övervikt sitter i huvudet, det har jag alltid påstått. Maten är egentligen neutral, det är det verktyg vi tar till när vi inte kan hantera verkligheten. Då är det lättare att fly, att döva. Eller hur?
 
Varje kväll gör jag en revidering av dagen. Gav jag mer än vad jag tog? På vilket sätt bidrog jag?
 
För mig är det kraftfullaste mentala verktyget att ge och dela till andra. Att känna att jag gör mitt yttersta i varje given situation. Jag är ingen supermänniska, ibland tar mitt ego med min egenvilja över. Jag glömmer och faller in i gamla mönster. Men genom att lägga fokus på någon annan så tar det bort kontrollbehov och därmed sug. Så vad gör jag? Här är 3 korta exempel:
 
- Jag sätter mobilen på "Stör ej" så jag kan hålla fokus på de jag umgås med. Alla förtjänar ett fullt öra, annars får vi boka om eller be om att få komma tillbaka.
 
- Jag ser vad mina styrkor är och försöker dela. Jag ser det jag är bra på och försöker dela det. Exempelvis är jag bra på att dela skratt och på mina egna erfarenheter och det försöker jag ge vidare.
 
- Kan jag ge, vill jag ge. Kan jag bjuda någon på middag, gör jag det. Kan jag hjälpa någon ekonomiskt, gör jag det. 
 
Att gå utanför oss själva och förbise våra problem för att sätta oss in hos någon annan är en viktig nyckel för tillfrisknande. Det dämpar sug genom att mildra den ångest vi har. Våra problem krymper i ljuset av någon annan. 
 
Vad kan du göra för att ge idag?
 
KÖSS
 
Min bok för reflektioner som jag skriver i varje kväll
 
 
3
Sonja

Hej!
Jag har ätit nu nästan kolhydratsfri/keto sen nyår. Jag äter bra med fetter och inte för mkt protein. Jag vill gå ner i vikt. Dock blir jag lite galen: jag är hungrig hela tiden!! Har ätit i princip low carb sen länge, bara över julen blev det lite frosseri i kolhydrater. Jag vaknar mitt på natten och är så hungrig, har inte hänt förut fast low carb. Och huvudvärk som en galning (fast det kan jag kanske bota med saltshots, testar just nu).
Har du ett tips vad det kan bero på? Tack!!

jeanette sandelin

TACK för att du skriver att maten är neutral - så har jag aldrig tänkt tidigare.
Jag skänker kläder och prylar och bloggar om mitt köpstopp och ett enklare liv så att andra kan få tips och inspo.
Inom kort ska jag köpa mig ett knippe fräscha tulpaner istf att möläta (använda maten som ett verktyg för att banka på mig själv).
TACK för dina kloka ord och glad lördag önskar jag både dig och mig <3

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}