Att ta ansvar

Något av det absolut viktigaste vi kan göra är att ta ansvar över vår abstinens. Det är A och O för att tillfriskna. If you fail to plan, you plan to fail.
 
Ett exempel på det är att vi skall till fjällen med två kompisar en vecka. Givetvis kan jag inte bara sätta mig i en fjällstuga och tänka att det löser sig - maten är min medicin och jag får se till att jag får rätt mat. Så jag har tagit på mig att laga all mat. Det låter som ett hästjobb, men det är ju egentligen bara middag som vi äter gemensamt. De ska äta mackor till lunch. Ut i backen tar jag med pannbiff och bönor och smör. Bönor äter jag ju som ett kosttillskott (Resistent stärkelse). Sedan har jag lagat två jättebaljor med mat. Den ena är köttfärssås och den andra en wok med kokosgrädde. Då kan vi äta det varannan dag. 
 
Jag stod redan förra helgen och gjorde all mat, stekte alla biffar och planerade. Jag har inte råd att leva som ett frö för vinden och den energin jag stoppar in i matplanering får jag tusenfalt åter i abstinens.
 
KÖSS
 
 
1
Jessica

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Lotteri stava / Lycka stava
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Äktenskapsstavar
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. graviditetsförlopp
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner
11. Förbjudande stavning.