Nu och inte ännu

Som beroende vill vi ofta ha resultat NU. Det skall hända NU och har vi inte sakerna på plats NU så är det ingen idé. Vi är dåliga om vi inte är normalviktiga NU och är vi inte vältränade NU så duger vi ingenting till.
 
 
 
Samhället fokuserar på resultat, inte på försök. Genom att ändra fokus från "Nu" till "Inte ännu" Kan du uppnå fantastiska resultat. Genom att tolka ditt "misslyckande" som lärande, att hjärnan knyter nya synapser och starkare förgreningar - så ökar möjligheten till fantastiska resultat. Om vi tror på att vi kan, men är bara inte där än, så kommer du få resultat.
 
Istället för att se dina återfall som misslyckande, se dem som att du inte är där precis nu, inte ännu, men du lär dig. Du vet att din hjärna kommer att binda nya förgreningar och verkligen kunna detta - bara du övar.
 
Lägg 10 minuter på filmen nedan, sjukt bra!
 
KÖSS
 
 
 
1
Emma Hällbacka

Är likadan, otålighetens största förkämpe. Kan inte ens hålla ut i 10 minuter liksom. Men har ju fattat att det är så här det är när det gäller träning och lever ju efter det och träningen går jättebra och är ångestfri och jag blir starkare och snabbare för var dag. Tänk om jag bara kunde applicera det på maten med...