Sockerutmaningen 2k18 - Mental träning

När samhället gett upp på oss vill de operera bort magen. Dock missar de en viktig sak: övervikt sitter i huvudet, inte i magen.
 
En sak som är viktig när vi vill bli sockerfria är rätt mentala inställning. Det är viktigt att tänka att du inte missar något. I fredags fick jag impulser att jag borde köpa hem något extra gott och sätta mig och kolla på tv. Det är ju ändå fredag! Men nej, jag gjorde inte det. Istället unnade jag mig att gå på gruppträningspass.
 
Det som är vanligt är att när vi startar vårat nya liv drar bort saker. Vi drar bort livsmedel, mängd osv. Vi kommer på en hel drös förbud för att skapa några slags ramar och regler. Det är dessa förbud som förr eller senare får oss att tappa det helt och bara frossa deluxe. Vi "passar på" om vi brutit mot minsta förbud.
 
Det jag tycker är bättre är att lägga till. Jag kan inte förvänta mig att äta bra en fredagskväll om det enda jag gör som förändring är att "dra bort" snasket. Då blir det olidligt att sitta där i soffan. Istället valde jag att unna mig gruppträning. Jag har alltid älskat gruppträning men kommer mig aldrig för pga att jag brukar träna gym på lunchen på jobbet eller tidigt tidigt på morgonen innan min man vaknat. Allt för att tidseffektivisera! Att för mig unna mig att gå och gruppträna är som balsam för själen.
 
Sedan behöver man inte som jag byta ut fredagsmys mot fredagsfys. Däremot kan vi lägga till något. Kanske handarbeta, lägga till en nytt spännande recept i receptboken eller lite extra tid i soffan. Hjärnan kommer sända ut alarmsignaler om du bara drar bort utan att lägga till. Det är väl värt att investera tid i vad vi kan tänka oss lägga till som nya goda vanor istället för förbud. Vi vill ju känna att vi får MER och inte att det är SYND om oss!
 
Vad skall du lägga till 2018?
 
Vad är #sockerutmaningen2k18? Läs mer om utmaningen HÄR (LÄNK)
 
KÖSS
 
 
 
 
1
THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}