Sockerutmaningen 2k18 - tillskott

Detta är en annons för Succeeder och innehåller annonslänkar
 
När vi satte upp #Sockerutmaningen2k18 som syftar på att du skall förbättra din hälsa genom att leva sockerfritt och att vi tar abstinensbesvären tillsammans - så rasade frågorna in: VILKA KOSTTILLSKOTT SKALL JAG TAA?
 
Det där är lurigt! Inte nog med att vi måste hålla koll på kvalitén på tillskotten, vi bör också hålla koll på biotillgängligheten. För att dra exempel på detta så kan vi titta på magnesiumet. Det skall sluta på -at för att kroppen skall palla att ta upp det. D-vitamin tas endast upp vid närvaro av fett och Omega-3 kan vara härsket och gömmas undan i kapslar. Vi vill inte heller ha vilket fyllnadsmedel som helst som är skadligt för kropp och knopp. Så det bör vi tänka på också.
 
Ett grundläggande kosttillskott som är A och O vid sockeravgiftning är Brain Octane. Det är kalas att hälla i kaffet/teet vid paniksug. Det är ett fett som inte lagras in utan går direkt som energi till mitokondrien. Det gör oss pigga och alerta - så det funkar lite som ett substitut för socker, utan att vi blir beroende av det. Det är ett väldigt stabilt fett, så jag marinerar och steker i det. Det faller inte sönder vid höga tempraturer och blir cancerframkallande heller liksom.
 
Jag köper 9 av 10 tillskott hos Succeeder . Dom är grymma! Dels så står Jonas Berqvist och Mattias Ribbing bakom - som är så extremt kompetenta och engagerade. Dels så är alla deras tillskott baserade på solida grunder. De flesta jag känner inom som är engagerade inom hälsa föredrar Succeeder . Både Jonas, Mattias, Ann-Ida, Martina Johansson osv. Riktigt bra saker!
 
Christine på Succeeder , Mattias fru, har varit gullig och sammanställt tillskotten här på en samlingssida så du slipper undra vad och vilka tillskott du skall köpa. Du hittar dem HÄR (LÄNK)
 
KÖSS
 
 
 
2
THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Hanna Karlsson

Det låter hur bra som helst! Tack för tipset. :-)