Sockerutmaningen - Motion

Motion! Vad behöver vi tänka på här? Framför allt skall vi tänka på att motion inte är bästa för att gå ner i vikt, där är motion helt klart överskattat. Dels för att vi blir hungrigare och dels för att det är svårt att bränna höga mängder kalorier på motion. Är du sockerberoende rekommenderar jag starkt att du lägger in extra mat i form av fett och protein så inte sockersuget tar över när du tränar hårt.
 
Jag använder motion som en kalibreringsmetod. Jag nollställer mig själv och mår så mycket bättre efteråt. För mig handlar det om att få upp humöret, tänka positivt och bryta den negativa tankespiralen som förekommer ett återfall.'
 
Jag tränar styrketräning 4 gånger i veckan och har gjort det i 7 års tid. Jag gör det inte så blodigt utan kör pass på 30 minuter så det blir av. 
 
Denna veckan skall jag dock utmana mig själv genom att köra gruppträningspass. Jag gillar att träna i grupp men jag gillar inte att bli styrd av en tid - att jag måste förhålla mig till någon annans tider. Det är det som jag gillar att med att träna själv - att jag bestämmer tid och längd. Däremot får jag en större kick av ett gruppträningspass!
 
Det viktigaste med träning är att du går igång på det - att du hittar glädje och kärlek i träningen. Då är det din grej och det är det du skall hålla på med. Se träning som ett verktyg för mental träning - att kroppen blir fitare är bara ett plus!
 
KÖSS
 
 
 
 
1
THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}