Flygrädsla

Imorgon bär det av - Då åker jag och Ann-Ida (Frontallobskollaps på Instagram) till Barcelona för att möta upp våra sockersystrar Sandra och Rebecca och bo där fram till fredag. Jag är så jäkla nervös, jag har inte flugit sedan jag var tonåring och min pappa jobbade i Bosnien med minröjning. 
 
Detta är en rädsla jag verkligen vill besegra. Jag vill ha rörelsefrihet att resa var jag vill och må bra i det. Jag tror inte livet blir konstruktivt med massa rädslor i bagaget - vi måste övervinna dem, leva i frihet. Förra året övervann jag min tatueringsrädsla, i år blir det flyget.
 
Jag har varit relativt lugn, sett på många Youtube-klipp. Tänkt att rädslan är absurd - flygplan störtar liksom inte. Det är en högsäkerhetsbranch! Men ändå - sjukt nervös. Det handlar ju om vana, när man gjort det tillräckligt många gånger släpper det.
 
Håll tummar och tår för en bekväm resa!
 
KÖSS
 
 
4
monica

Man får tänka att det är flygpersonalens arbetsplats. Vem.är rädd för att gå till jobbet!? Eller åka med..!?? Ha det kul i värmen.

Elisabeth G

Tips: lär dig mer om flyg och flygning. Varför inte ta ett eget certifikat som privatpilot? Det finns säkert flera flygklubbar i Gbg-trakten.

Jag älskar att flyga MEN det beror på att min man tog ett flygcert. och jag därmed hade en massa kunskap. Ha det så bra på resan! :-)

Elisabeth G

P.S.

Eller varför inte prova på en "spaka själv"-tur. Det brukar flygklubbar erbjuda på sommaren. Då kan man, tillsammans med en erfaren flyglärare, känna sig för om det kan vara något för en själv.

Selma

Jag har en fråga... Det här med flygplansmat, hur tänker du kring det? Väljer du bort maten för att ta med dig egen om det går eller hur ser du på situationen och hur löser du så att du slipper sitta där och triggas av allt möjligt. Tacksam om du kan ta dig tiden att svara. Ha det gott och super super trevligt i Barcelona, det är en fantastisk stad!