LCHF-campingen 2018

I söndags kom jag hem från LCHF-campingen i Säffle som jag och Ann-Ida (@frontallobskollaps) var på. Det var en helt fantastisk helg!
 
 
Då jag hade läkartid vid 13-tiden i Göteborg så åkte vi direkt efter det. Det började givetvis med kaos då jag spillde ut kaffe över hela tröjan och sedan så när vi kom till hotellet så säger dem att vårt rum blivit avbokat (?) som tur var löste det sig och vi var på campingen runt 19-tiden. Det var så himla mysigt att komma dit - jag är ju lite "uppfostrad" av LCHF-rörelsen, har ju varit med på en del event fram och tillbaka sedan 2013 när jag började blogga, så det är verkligen känsla av att träffa sin lilla familj igen. 
 
LCHF-rörelsen är verkligen speciell, det finns massa doldisar som verkligen är kändisar inom denna världen. Människor du inte ser på några löpsedlar men som stoppar hela hjärtat i evenemangen, människor som gått före och ätit LCHF i tio-femton år som alltid bidrar till evenemangen för att sprida budskapet. Det kallar jag verkligen att göra service! Där snackar vi verkligen kärlek, att man känner att kosten har förändrat livet till såpass bra att man engagerar sig så att fler blir inspirerade att prova.
 
Under grillkvällarna så hängde vi med en grupp som var helt fantastiska. Vi fick träffa Daniel, Emelie och Jessica och hade så kul! Så najs när man träffas och inte nog med att vi äter likadant - vi har samma humor! Daniel hade dessutom med sig 1,5 kg smör så vi slapp köpa eget - han gå numera under namnet Butterfeeder (trademark). Jaja, lite inside-skämt, men otroligt roligt!
 
 
Självklart hängde vi massor med vår bästa vän Martina Johansson också. 
 
Klockan 09.00 var det dags för min föreläsning om sockerberoende och hur du hanterar det och jag var supertaggad. Det var en riktig lyx-föreläsning för min del då jag slapp prata om LCHF. När jag föreläser för företag så pratar jag alltid mycket kost, här är alla införstådda så jag kunde verkligen plocka russinen ur kakan och bara prata om det som jag tycker är roligt! 
 
Efteråt så översköljdes jag av åhörarnas kärleksfulla kommentarer och fina ord. Massor av nyfikna kom med frågor och fin feedback. Min föreläsning verkar ha landat riktigt bra och jag blev supernöjd - framförallt pga att jag hade så himla roligt! Jag blev bokad på plats att få föreläsa på LCHF-kryssningen, datum är inte spikat än men håll utkik! Boka din biljett ASAP så dansar vi hela natten :D
 
 
Det var massa spännande föreläsare som Martina Johansson, Benny Ottosson, Äntligen Sockerfri, Ann Fernholm, Tina Brus osv. Jättehäftig kunskap de delade!
 
Efter lunch spelade vi in podd med Ann Fernholm, vi pratade koppling mellan kost & cancer, dolt socker, och hur barn bör äta. Håll utkik efter avsnittet i höst och glöm inte att stötta Kostfonden. Jag blev månadsgivare på plats!
 
 
På kvällen var det dags för grill igen och då passade vi på att intervjua Annika Dahlqvist. Det blev en gripande intervju där jag grät 3 gånger. Annikas bok, tillsammans med Sten Sture Skaldemans bok, var de första jag läste om LCHF - Annika räddade mitt liv! Där satt hon rakt upp och ner och berättade hur hon förlorade jobbet 2 gånger men ändå inte kunde sluta sprida budskapet - hon ville att hon hade nyckeln till hälsa och därmed att förändra världen. Idag finns LCHF i hela världen i olika tappningar och Annika är verkligen urmodern till kosten. Även denna intervju släpps i podden Sockersystrar i höst!
 
 
Jag vill verkligen tacka alla engagerade för detta fina event. Tack till LCHF Värmland som arrangerade och speciellt tack till Johan Falk som har stoppat hela sitt hjärta i evenemanget!
 
Tack till LCHF-magasinet som alltid bidrar med kunskap, sällskap och engagemang! Det kostar bara 250 kr per år att prenumerera - då får du massa kunskap och dessutom mina krönikor hem i brevlådan varje nummer. Det är bara att klicka hem en prenumeration!
 
KÖSS 
4
Conny

Proteinrik matnyttig information om vad som hänt under de senaste dagarna!

monica

Bra skrivet! Kom inte iväg på eventet, krockade med annat. Alltid bra föreläsare, som borde få dubbelt så lång tid på sig. Annika var verkligen förföljd och ifrågasatt. Och VOF utmärkelsen så onödig, antar inte tillbakadragen.

Anonym

Jag vill åka på LCHF-kryssningen! Känner dock ingen, får jag hänga med er? Jag är rolig och snäll, I promise.

/Emilia, 27 år

Anonym

Nja