Sockerfri i Barcelona

Förra veckan var jag i Barcelona med mina tjejkompisar. Vi är ett gäng på 5 tjejer som alla är sockerberoende och har träffats genom det. Förut åt vi alla LCHF, nu har vi alla lagt om till carnivore.
 
3 utav oss är studenter så resan gjordes billigat möjligt - och framförallt möjlig ur matsynpunkt. Vi hyrde en lägenhet tillsammans där vi kunde laga all vår mat själv. Det var så bekvämt att äta Carnivore, med ett kök på bara 2 kokplattor. Tänk om vi var tvungna att lösa massa grönsaker också! Nä, detta var verkligen perfekt.
 
 
En annan sak som är grym att resa med carnivore var att det blev inga diskussioner om vad vi skulle äta - det var ju liksom bara kött som stog på menyn xD Vi hade inga blodsockerdippar och det var liksom noll matfixering! Så himla skönt!
 
På tisdagen när vi kom badade vi nattbad, det har hur härligt som helst! Dagen efter köpte vi biljetter på en hop-on-buss och turistade och i torsdags så låg vi på stranden hela dagen! Amazing! Det känns som att vi var borta flera veckor, när det bara var 4 dagar. S mycket vi har upplevt!
 
Det är så värdefullt med sockersystrar - att lära känna andra sockerberoende. Att få semestra tillsammans är helt ljuvligt! Tänk att vi möttes genom 12-stegsprogrammet och nu åker vi världen runt tillsammans. Och så tycker man synd om sig bara för att man har beroendesjukdomen - för mig är sjukdomen en välsignelse när jag lever i tillfrisknad.
 
Det går att semestra sockerfri - den saken är konstaterad!
 
KÖSS