Drömmen bort – sista minuten?

 

Nu när Barcelona närmar sig, har jag börjat fundera på hur det faktiskt känns att åka utomlands. Det är ju klart att det lockar mer och mer att ta sitt pick och pack och lämna vardagen ett litet tag. Det som lockar mest nu när jag kan vistas i solen utan plågande soleksem och bränna, är faktiskt varmare breddgrader. Och gärna får det gå snabbt! Därför har jag tänkt lite på sista minuten!

 

Om jag kan komma över min flygrädsla är det så billigt och enkelt att komma iväg med sista minuten-resor. Jag kan åka när jag vill och utbudet verkar vara ganska stort. Helst ska det ju gå fort att boka har jag förstått och bara det är ju en utmaning!

 

Vad är då det svåra med att boka sista minuten flyg hos Ving? Jo, jag tänker mig att det kan vara svårt att veta om man har valt rätt ställe att åka till och eftersom det ska gå snabbt så måste man veta att man har valt rätt och känner sig bekväm med sitt val. Nu när inte maten eller solen är ett lika stort problem, så kan jag ju i princip åka vart som helst. Därför har jag valt några ganska vanliga sista minuten-städer att välja mellan. Alla har sina fina fördelar och jag tänker att ni kanske kan hjälpa mig att fatta ett beslut (om jag nu kommer iväg).

 

 

Här är några resmål med Ving jag har funderat på:

 

●      Rhodos, Grekland: Rik historia, härliga stränder, mysig stad – här finns lite av allt och något som passar alla.

●      Tivat, Montenegro: Lyxigt resmål som håller på att byggas ut, nära till en fjord och en stor naturlig hamn i östra Medelhavet. Kanske borde jag passa på innan det blir på tok för populärt att resa hit?

●      Mallorca, Spanien: Långa sandstränder, god mat och även ett spännande nattliv. En bra balans mellan njutning och spänning?

●      Cypern, Cypern: Magiska stränder, intressant historia, vacker natur och vandring i berg – vad mer kan man be om?

●      Split, Kroatien: Närproducerad mat! Mysig kultur, rik historia och vacker natur. Återigen lite av allt på ett och samma ställe.

●      Antalya, Turkiet: Livlig storstad, vattenfall, härliga stränder och rolig shopping. Det låter som en spännande kontrast tycker jag!

 

Vart skulle ni välja att åka? Har ni varit på något av dessa ställen? Jag tror många av de här städerna kommer upp ganska ofta som sista minuten-alternativ. Jag hoppas det i alla fall ;) För nu är jag ganska sugen på att få komma iväg faktiskt! Och sista minuten är så billigt att det nästan är för bra för att inte smita iväg från vardagen!

 

KÖSS

 
8
Anonym

Tycker om att läsa din blogg, men tycker att det är för mycket samarbeten.

monica

Sägs att fd Jugoslavien är billigast. Kolla gärna temperaturerna.

Mali

Ha ha, detta var det sämsta reklaminlägget någonsin!

lottikristina

Gode tid My! Finns det något du inte kan tänka dig att göra reklam för? Lampor, skor, vitamintillskott, trädgårdsredskap, bilförsäkring!

:-(

Elisabeth G

Jag får nog hålla med Anonym med flera. My har gjort - och gör - ett jättebra jobb men reklamen börjar bli jobbig. Ibland väljer jag att inte gå in på sidan p.g.a. all reklam.

När My studerade (och levde på studielån, antar jag) slapp vi reklamen men nu när hon rimligtvis kan försörja sig själv dräller sidan av reklam. Inte kul...

Mila

My du är ju ingenjör med chefsposition. Rimligtvis har du en lön på 50 000 kr minst. Så varför inte låta bloggen vara driven av passion istället för pengar??.

Åsa

Var i Split för två år sedan och föll pladask. Längtar tillbaka som en tok.

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}