Göta Energi VM Kampanj

Detta är ett samarbete med Göta Energi

Har du liksom jag en läckande plånbok på sommaren? Herregud va dyrt det är att vara ledig! Jag brukar använda ledighet att se över mina avtal för att spara pengar. Så ovärt att ligga och lägga pengar på skit! Jag själv älskar att spendera pengar på resor, nöjen och god mat på somrarna – inte el. Jag brukar ta vara på min ledighet och göra mig av med alla konstiga avtal som bara ligger och löper samt förhandla ner befintliga avtal. Det är viktigt för både mig och min plånbok.

Efter lite sökande hittade Elbolaget Göta Energis VM kampanj och jag tror jag fick lite fotbollsfeber när jag såg vad dom erbjöd. Om du redan är kund och förlänger ditt avtal hos Göta Energi så slipper du få en tråkig elräkning i juli! Hur bra är inte det? Duu hittar mer information om erbjudandet  HÄR 

Göta Energi har dessutom ett VM erbjudande för nya kunder. Som ny kund får du 500 spänn att handla gött grillkäk hos Willys, Coop, Hemköp eller Citygross. Hur NAJS är inte det och perfekt inför VM festen! 

För mig är inte bara bra mat viktigt – för mig är det viktigt att hela mitt liv återspeglar ett hållbart leverne. Bolaget GötaEnergi satsar på produkter inom solenergi och vattenkraft och samarbetar dessutom med WaterAid vars vision är en värld där alla, överallt, har rent vatten, toaletter och en bra hygien. Det känns därför som att genom att välja rätt elbolag så kan man hjälpa världens fattigaste och mest marginaliserade människor.

GötaEnergi har dessutom vunnit pris för bästa kundtjänst, vilket är skönt om något krånglar. Jag avskyr att sitta i långa köer och komma till en snorkig kundtjänst och därför är detta bland de största plussen för mig.

3
hillaryvr60

Fresh home after for concoct:
http://isabelle.forum.telrock.net

lottikristina

Vad trött jag blir på all denna reklam!!! Mycket vill ha mer, vad gäller pengar tänker jag! :-((

monica

Nätavgifterna är 3 ggr så dyra som elräkningen....