Kosttillskott för Sockerberoende

Detta är ett samarbete med Upgrit 
 
Sockerberoende är inte en mental sjukdom som bara beror på barndomstrauman, sockerberoende är en sjukdom som beror på en hjärnskada och en trasig biokemi. Ett stabild tillfrisknande innebär att vi behöver stöttning biokemiskt - går vi omkring med en trasig biokemi är det i princip omöjligt att hålla sig sockerfri - kroppen kommer att utlösa cravingsattacker då när vi äter så ökar sannolikheten att vi får i oss de briser som våra kroppar har.
 
 
Ett stabilt tillfrisknande basar i 3 faktorer:
 
- 10% är rätt mat
- 40% är biokemi
- 50% är miljö och gemenskap
 
Jag har tillsammans med Upgrit tagit fram 3 paket för Sockerberoende som ligger till grund för att täcka de mesta bristerna vi har i vår biokemi - så du kan stötta upp med rätt förutsättningar att slippa sötsug. Där kan du välja på 3 olika paket av sockerberoende - Guld, Silver och Brons. Här har du verkligen S.O.S för oss sockerberoende för att stötta upp vår biokemi och minimera de fysiska cravingsen.
 
Du hittar mina paket HÄR (LÄNK)
De är dessutom -10% nedsatta i pris i jämförelse om du plockar ihop dem själv.
 
KÖSS
 
 
7
Conny

Vet inte varför jag plötsligt börjar tänka på kladdkaka. En sådan kladdig och smetig en som rinner ut över plåten när den är helt nygräddad. Ah, det var väl nått som dök upp bara. Inget att bry sig om.

Sonja

Vad skönt att man göra pengar pa kostnad av beroende personer.
Och det här är väl dumheter: D-vitamin och Magnesium för att pigga upp dig och slippa muskelkramper på grund av de minskade intaget av kolhydrater. Jag äter keto och tränar styrke och har inga muskelkramper pga jg äter inga kolhydrater...

Annette

Hur trappar man upp Brain Octaine, det står succesivt under flera dagar, det känns lite luddigt i min värld? Kan du tipsa?

Carro

jättekonstigt att i ett inlägg skriva att du endast äter gräsbeteskött för du inte vill att de ska äta kraftfoder och GMO. när 1 svenska djur inte får äta GMO foder. 2. de kraftfoder de äter är extra mineraler och vitaminer de behöver för att må bra. Hur kan du själv knapra piller å kost tillskott när du är imot de ? 🤔

lottikristina

My verkar sälja sig till allt möjligt för att få mer pengar!!! Tröttnat!

E

Se där ja, skönt att se folk vakna.....

Elisabeth G

Carro,
kraftfoder till kor består av bl.a. spannmål, rapskaka och soja. Därtill kan det förekomma biprodukter från livsmedelsindustri såsom melass, drav, och vassle.