Lata tips på Carnivore

Jag är i grunden den lataste ever när det kommer till mat. Mat för mig måste vara enkel och gå snabbt, annars pallar inte jag. Därför är jag expert på att hitta lata lösningar! Det är faktiskt enklare att äta nyttigt än att äta skraäpmat tycker jag idag. Här är mina bästa tips på äkta lat-mat på carnivore:
 
1. Investera i en slow cooker
- På kvällen innan du går och lägger dig så stoppa i en högrev, 1 dl vatten, 1 buljongtärning och kryddor. Ställ den på låg-tempratur och när du vaknar på morgonen har du mat för resten av dagen
 
2. 1 storpack köttfärs
- Stek upp 2 kilo köttfärs med 3-4 paket Spicemasters Fajitakrydda. Nu har du mat i flera dagar!
 
3. Rostbiff
- Köp kall rostbiff i affären när du är ute på språng. Enklare än så kan det knappast bli!
 
4. Stek biff
- Det tar typ 3 sekunder att steka en biff. Servera med smör - klart!
 
5. Koka ägg och mosa med smör
- Japp, det var hela rätten
 
Hur enkelt, mättande och gött? Svårare än så är det inte att äta carnivore! Dela dina bästa lata tips i kommentarsfältet!
 
KÖSS
 
11
Lena i Umeå

Vet inte om det räknas som carnivore-mat, men igår till middag gjorde jag följande: öppnade en burk tonfisk (katten fick vattnet som jag hällde av) och la på en tallrik. Jag hyvlade över getost och värmde i mikron några minuter. Sen serverade jag det med 50-70 gram smör. Mättande och gott, OCH snabbt.

Maria

Äggmjölk!
3 ägg, 1 matsked ghee, en kopp kokhett vatten, kanel/kakao/kardemumma/ingefära/nejlika/vaniljpulver efter tycke, smak och tolerans. Bäst att mixa med mixerstav eftersom det heta vattnet gör att locket gärna flyger av ifall man använder en mixer med lock. Jag använder en soppmixer som klarar att mixa heta vätskor. Sen silar jag äggmjölken så blir jag av med kryddkornen och enstaka äggsträngar.

Mösstanten

Äter inte carnivore utan LCHF men jag tycker att det är lättare att svänga ihop en måltid nu än när jag åt en massa kolhydrater. Omelett på 4 ägg (jag har grädde i, men det måste maj u inte) och sedan stoppa dit vad man vill. Om man vill äta carnivore, kan räkor, eller tonfisk ingå då?

Anonym

Har inget med ditt inlägg att göra, men hur drömmig hud har du? ⭐️

Anonym

Har inget med ditt inlägg att göra, men hur drömmig hud har du? ⭐️

Anonym

Alltså vet du hur dåligt de är för kroppen att enbart att kött? Det är svin svårt att bryta ner i tarmarna! Kroppen är gjord för att få i sig varierad kost baserad på grönsaker också! Du är så jävla efterbliven på riktigt! Går på dieter sen tröttnat du så hittar du något nytt! Seriöst oavsett vilket diet man går på så går man ner i vikt. Hur orkar ens din sambo med dig? Alltså fortsätt med lchf och sluta upp med dina sjuka dieter! Du behöver vård!

Anonym

Kommentar nr 6. Kan vara så att du behöver vård du med. Vård mot dåligt beteende. Kram på dig!

monica

Har läst din blogg med glädje i alla år. Roligt med förnyelser med mat,kläder,skriverier. Skulle själv inte orka med att prestera något nytt varje dag.

Anders Björk

Kan också rekommendera en tryckkokare, då blir högrevet klart på en timme!

Anonym

En bra grillkorv med rydbergs räksallad.

Katarina

Hur är det med färsk vitlök? Är det ok? Då kan man ju isåfall göra smarrigt vitlökssmör till köttet!