Midsommar 112

GLAD MIDSOMMAR!
 
Idag är det en dg som många ser fram emot - vi firar in sommaren! Hur härligt är inte det då? Men tyvärr kommer ju alla högtider med en baksida för oss beroende: vi blir väldigt drogutsatta. Alla dricker och äter sött, det påverkar oss enormt! Det som är viktigast är att inte gå in i självömkan - att tycka synd om oss pga att vi inte "får" äta. Vi får ju äta men vi vill ju inte äta det där dåliga, mår ju pest efteråt.
 
Det är alltid en utmaning att titta på normisar som dricker och äter när inte vi får. Skillnaden är ju att dagen efter så mår de bra och går vidare med sitt liv. Kör vi samma som dem så kanske vi är i ett återfall i månader och går ner oss totalt. 
 
Det bästa är att fokusera på allt du KAN göra. Du kan äta ur buffén, du kan umgås med vänner och du kan ha jäkligt roligt utan. Att preppa dig på att sug kommer, men att lova dig att bara vara fri just idag.
 
Känner du någon som också lever sockerfritt? Ring gärna den personen och preppa tillsammans innan, det är det bästa! Du skall inte behöva vara själv i detta, kanske kan ni ha regelbunden kontakt under kvällen.
 
Ät gärna lite extra under dagen, att vara hungrig är verkligen döden för oss beroende en dag som denna.
 
KÖSS
 
 
1
Anonym

Hur gärna du än vill tro det så dricker inte alla och alla äter inte sött!