Stressnivå down

Detta är ett samarbetet med BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
Jag har gått omkring och varit superstressad hur länge som helst. Jag tror jag är en såndär Duracell kanin som bara går och går och går. Det värsta med att vara stressad är att man blir så närsynt. Folk runt omkring en bah: men jävlar va du stressar. Själv tycker man bara att de är tjatiga.
 
Jag har haft ett stort fokus på att sänka min stressnivå i ett drygt halvår. Det började med att jag satte mig på tåget från ännu en resa t/r Sthlm över dagen i tjänsten. Då tappade jag synen, det flimmrade för ögonen och jag kunde inte titta på datorn. Ringde till Martin i full panik och han hjälpte mig att lugna mig. Sen när det försvann fick jag blixtrande huvudvärk - det var ju ett anfall migrän. Jag har aldrig haft migrän, jag har inte migrän - det var kroppen som sa ifrån. Jag hade dessutom grava sömnproblem, vaknade alltid typ sjukt jäkla tidigt!
 
Efter det har jag haft fullt fokus på att stressa ner, att komma ner i varv - och nu har jag äntligen lyckats! Är så glad och tacksam. Jag sover som ett barn, jag har ingen hjärtklappning och jag är närvarande. Jag har jobbat på flera olika nivåer:
 
Maten
 
- En dålig kost innebär en biokemisk stress för kroppen. Det gäller att hitta sitt upplägg som matchar ens biokemi. Jag blir allt mer övertygad om att Carnivore är som en match made in heaven för mig. Den ger mig lugn i hela kroppen.
 
Mina åtaganden
 
- Jag har chillat med jobbet. Varit noga med att bara jobba 40 timmars veckor. Företagen har fått vila och missar jag en vecka med podden får det vara så. Viktigast är att jag inte kräks av stress.
 
Miljön
 
- Jag har låtit hemmet vara mer rörigt än förut - det är okej. Och så har jag prioriterat att lata mig på stranden eller på cykeln. Det går före allt annat! Jag behöver verkligen komma ner i stressnivå och då får hemmet vara som det är. Jag åkte också ut till Gullholmen bara för att chilla. Där funkar knappt internet och det finns inte ett skit att göra mer än att sova, chilla och ha det gött.
 
Kosttillskott
 
Jag har lagt in en del kosttillskott för att komma ner i varv som verkligen har hjälpt mig. Fick ordinerat Adreno Plus av Bitten Jonsson för att hjälpa mig med energinivån. Den stöttar mina binjurar och hjälper mig att må bra. Äter 1 på morrgonen. Du hittar det HÄR(LÄNK)
 
Även Holistics StessBalans hjälper mig att komma ner i varv. Du hittar det HÄR(LÄNK).
 
Mår hundra gånger bättre nu än bara för några veckor sedan. Det gör verkligen livskvalitén bättre att känna sig grundad och jordad. Wow!
 
KÖSS
 
 
4
Hanna Karlsson

Vad härligt att läsa att du hittat ett sätt att hantera stressnivån!

Carolina

Läskigt då stressen tar i överhand. Så viktigt att få varva ned!
Jag arbetar inom vården och så fort jag är ledig tillåts inte det. Jag ska känna ständig ångest för att säga nej till mina enhetschefer till extra pass för att jag inte orkar med det. Och det är ju också oerhört påfrestande.. :/

Hanna

Det vore spännande att höra om vad din åsikt är om andra kostupplägg vid sockerberoende nu när du föredrar carnivore. Vad är din åsikt om grönsaker? Tror du ALLA sockerberoende skulle må bättre av att äta carnivore eller kan grönsaker, fett, protein-upplägget vara bättre för vissa beroende på ens biokemi?

sheryln

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring i kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 Pengar stava / lycka till stavning