Trädgård

Detta är ett inlägg i samarbete med Ettans mopeder

 Just nu är det ju fantastiskt väder ute och då får jag alltid sug efter att vara hands-on och greja utomhus. Tyvärr bor vi än så länge i lägenhet och därför måste jag nyttja mina kontakter för att få tillgång till en trädgård att pilla i. När jag var på sockerdetoxkurs för 3 år sedan sa kursledaren att det var hennes grej hon gjorde för att hålla sig clean och sockerfri – att greja i trädgården. Att stoppa händerna i jorden ger faktiskt oxytocinpåslag vilket är ett närhetshormon som hjälper oss att hålla oss sockerfria. Och då behöver man faktiskt inte mysa med en partner, det går bra att greja i trädgården.

Jag är ju ingenjör så jag har en stor faiblesse för maskiner, det skall gå så enkelt som möjligt – därför använder jag mig helst av trädsgårdsmaskiner när jag grejar. Och grejar gör jag – både hos mina föräldrar och svärföräldrar, det är skönt att hålla igång!

Min svärfar älskar också trädgårdsmaskiner, hans garage är liksom helt fullt av dem. Vad du än behöver så har svärfar Ulf det där! Det som jag tycker är mest najs när det kommer till att greja utomhus är att det verkligen förenar nytta med nöje. Man tränar samtidigt som man faktiskt gör nytta. Man rör ju sig på ett sätt som gym aldrig kan slå. Tränar alla små muskler samtidigt som man får frisk luft och bra syresättning.

Att greja i trädgården är verkligen något jag saknar i mitt vardagsliv, det är liksom något som är så läkande på alla plan och gör verkligen nytta för både sockersuget och motionen. När vi skaffar hus blir det bannemej en trädgård till. Och då kommer jag passa på att både köpa och låna trädgårdsmaskiner.

 

KÖSS

 

 

2
Anonym

Hej! Har sett att du inte svarat på kommentarer på länge ( hade bl.a en fråga som jag ställde i ett annat inlägg). Har också sett att det tillkommit tråkiga kommentarer, eller troll. Blir lite trött och illa till mods, men antar att ju större/mer känd man blir, desto mer kritik får man ta emot, när fler hittar till bloggen. Men är det så att du inte har tid att svara på kommentarer/frågor (förståeligt såklart) eller handlar det om att du inte ens läser kommentarer längre pga de som skriver elakt?
Vill tacka för allt du gör och för att du har en stark röst för oss missförstådda sockerberoende. <3

Haha

Okej, reklam för trädgårdsmaskiner? Bisarrt