Vätskedrivande

Detta är ett samarbetet med BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
Det har verkligen varit extremhetta i Göteborgsområdet. 32 grader i solen är ju helt galet! Och min kropp slog bakut, den blev helt crazy. Min fina rosa kropp förvandlades till en kamel. Japp, en kamel! Jag gick upp en hel storlek! 
 
Min mage stod i 4 hörn. Du vet hur en mage ser ut när man har hetsätit deluxe - så såg min mage ut!! Och då äter jag typ 3 tjocka karréskivor + 150 gram smör om dagen. Jag har liksom inte hetsätit på jag vet inte hur länge. Mina ben var som stockar, när jag tryckte på dem blev det liksom ett märke. Helt galet!
 
Jag insåg snabbt att jag var vätskefylld, drack massa vatten men kissade knappt. Extremhettan inföll tillsammans med östrogendominansen i min cykel och vips la sig typ 5 kg vätska på min kropp. Som tur är finns hjälp att få så jag började ta vätskedrivande tillskott för att driva ut all vätska så jag slipper känna mig som jabba da hut. Dessa hjälpte mig:
 
- UVA-Ört: ett värskedrivande tillskott som är svensktillverkat. Tar 3 tabletter morgon och kväll. Du hittar det HÄR (LÄNK)
 
- CURITEA: Byter ut kaffet (förutom morgonkaffet) till detta vätskedrivande örtte. Kaffe skall vi sky som pesten när vi har mycket vätska, det är väldigt vätskeansamlande. Du hittar det HÄR(LÄNK)
 
- Maskrosrot: Maskros är känt för sina vätskedrivande egenskaper. Du hittar det HÄR (LÄNK)
 
På bara några dagar var vätskan ute ur kroppen och jag kände mig som en ny människa! Underbart!
 
KÖSS
 
 
4
Anonym

My, en liten fråga - du som inte väger dig, hur kan du veta på hektot hur mkt vätska du drivit ut? Väger kisset? 🤗

Anonym

Alla dessa tillskott du tar. Alltså. Mat är farligt, tillskott är nema problemas. Helt rubbat tankesätt enligt mig.

Amelie

Fast detta borde du söka läkare för. Det är INTE normalt att samla så mycket vätska bara för att det är varmt. Det kan vara dina njurar som inte fungerar som de ska.

Amelie

Fast detta borde du söka läkare för. Det är INTE normalt att samla så mycket vätska bara för att det är varmt. Det kan vara dina njurar som inte fungerar som de ska.