Sockerfri påsk

I år firar jag en sockerfri påsk som alla andra år. För många känns det omöjligt - som om vi skulle missa något. Vi tror att vi skall äta lagom, välja ett litet påskägg och så förlitar vi oss på vår egen vilja. Det är en lömsk illusion att vi på något sätt skulle kunna kontrollera intaget, och om vi på något magiskt sätt skulle kunna uppbåda den kraft som det kräver så blir det ingen trevlig upplevelse. Att lägga hela långhelgen på att dagdrömma om påskgodis är ingen väl spenderad ledighet. 
 
Mina tankar skall inte vara ockuperade av skam för att jag har ätit socker eller ångest för att jag VILL äta socker. Min mage, kropp och tankar skall vara helt sockerfria!
 
Jag har varit sockerfri i fler år nu och jag kan ärligt vittna om hur mycket bättre påsken är utan sött. Jag kan vila, umgås med familj och vänner och ägna mig åt saker jag tycker om. Jag kan ärligt talat vittna om en påsk 10 gånger bättre utan påskgodis!
 
Jag äter inte heller ersättningsprodukter - jag äter det jag ska och inget annat. Mat är bränsle, umgånge & vila hittar du i mitt påskägg. Jag tror inte på att vi kan ersätta oss sockerfria. Mitt högsta mål är att inte tänka på mat, börjar jag unna mig, börjar jag också glida iväg i tankarna. 
 
Kom ihåg hjärntvätten - att samhället hjärntvättar oss med myten om socker. Det är inte mysigt eller trevligt, det är sunkigt, sjukdomsalstrande och beroendeframkallande!
 
Så vad kan du som sockerberoende äta? Joina mitt webbinar för att kickstarta ditt nya sockerfria liv nu på måndag 2/4 klockan 18.30-19.30. Anmälan sker HÄR
 
GLAD SOCKERFRI PÅSK!
 
KÖSS