Bönor

FrågaVill veta hur mkt bönor du äter, när du tar dem, hur en matdag ser ut med bönorna. Gärna lite kring din sista viktnedgång - är det bönorna som hjälpt? 
 
Bönor, eller skall vi kalla det resistent stärkelse(RS)? Bönor, framförallt kidneybönor innehåller resistent stärkelse som går rakt ner till tjocktarmen och blir de goda bakteriernas mat som då producerar smörsyra och faktiskt sänker blodsockret. De gör oss också mättare. Mer om detta kan du höra i avsnittet i podden Sockersystrat "låt bönorna förändra ditt liv". Det som är viktigt är att du äter goda tarmbakterier som tillskott - antingen i opastöriserad surkål eller som probiotikatillskott.
 
Jag älskar bönor! Men har också dragit ner på dem. Jag äter 1/2 dl kidneybönor per måltid som ett kosttillskott. Det innebär att jag äter halva portionen innan och halva efteråt. Förut åt jag 1 dl men känner att jag klarar mig på 1/2 dl.
 
Jag äter bara lunch och middag så det blir totalt 1 dl bönor per dag en normaldag. Jag känner också att jag har insett att kikärtor - som också innehåller RS - inte är för mig. Jag tar gärna för mycket där och kan lätt spåra iväg. Både vad gäller hummus och kikärtsbröd. Så det försöker jag undvika. 
 
Många har frågat om jag fortfarande äter bönor - och ja, det gör jag - men det är sällan jag lägger ut det i mitt instaflöde då det dels inte blir så snyggt på bild men dels också ofta skapar debatt. Jag är inte ute för att bråka med folk, jag är ute efter att inspirera.
 
När det gäller min sista viktnedgång handlar det gissningsvis om de gröna bladen jag har lagt till - mer fiber för tarmar och kropp helt enkelt!
 
Så summa summarum: (kidney)bönor i lagom mängd sänker ditt blodsocker, gör dig mer nöjd och håller dig mätt längre. Och jag rekommenderar starkt att du lyssnar på podden Sockersystrar avsnitt 9 som du hittar där poddar finns om du är mer nyfiken.
 
KÖSS
 
 
2
Camilla 10 barnsmamma vid 33 år

Har funderat på att testa att ha bönor till maten men inte vetat hur mycket,men då ska jag köpa nu o testa 😊

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}