Hälsa är viktigt

Idag lever vi i ett samhälle som är oerhört fixerat vid vikt och utséende. Vi vill vara smala och vi vill vara snygga. Annars duger vi inte. Det som är marginellt är vår hälsa, det spelar inte samma roll. Vi ska va unga, snygga och smala - men vad händer med hälsan?
 
Detta är ett fett jävla problem. Därför säljer pulverdieter som smör, det gör oss smala snabbt! För ingenting får ju ta tid heller. Men baksidan av pulervdieten då? Att det påverkar hela vårt hormonella system och ställer till världens oreda? Vi kan ju knappast leva på pulvers vars innehållsförteckning kan likställas med bibeln - lika lång och svårläst.
 
Hälsa är viktigt, det är den som i slutändan blir vårt öde. Inte vikten, inte utséendet - hälsan. En smal person är inte = hälsosam. Personen kan leva på Twix och cola och magsystemet vara i totalt uppror.
 
När vi äter bra syns det dock på utséendet. Vi får finare hy, starkare hår och mer tåliga naglar. Vi får en klarare blick och skrattar mer. Svält och pulver kan aldrig ge oss det. Det kan bara ställa till oreda.
 
Ibland behöver vi välja. Skall jag äta mig mätt eller skall jag plåga mig detta dygn för att kanske tappa ett halvkilo? För mig har valet blivit enkelt. Jag har svultit mig själv hela livet och nu har jag lagt det på hyllan. Jag kan gå ner 5 kilo till, men har lämnat över den bollen. Vill min kropp gå ner mer får den göra det, men jag tänker inte svälta mig själv och må piss. Jag har lagt hela livet på det. Istället äter jag god och nyttig mat som får min hälsa att vara på topp.
 
Jag vill leva ett långt liv med hög kvalitet. Det tänker inte jag tumma på.
 
KÖSS
 
 
 
 
5
Amanda

Älskar detta inlägg <3 Har kommit till precis samma insikter efter en massa kropps- och självhat. Är fantastiskt att landa i att faktiskt ta hand om sig själv och inte bara det yttre.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Emma

Självklart är hälsan viktig och jag strävar också efter ett liv utan kropphets och matförbud. Hur tänker du kring att du äter så restriktivt? Är det verkligen att njuta av livet?

Emma

Självklart är hälsan viktig och jag strävar också efter ett liv utan kropphets och matförbud. Hur tänker du kring att du äter så restriktivt? Är det verkligen att njuta av livet?

Carro

Vi är på helt samma plan! Har slutat jaga kilo. Nu har jag skaffar mig en blodsocker och ketonmätare för att optimera mitt mående och min kropp. Vågen får visa vad fan den vill! Jag har fortfarande min drömvikt som jag alltid velat ner till men har inte den som mål längre och det är riktigt skönt att släppa det men samtidigt hemskt att inse hur sjukt det är att jaga kilo på det sättet som även lchf används för.