LCHF-campingen

I år går LCHF campingen av som vanligt och jag skall dit för första gången och föreläsa! Ser fram emot detta jättemycket, skall bli hur kul som helst! Och jag tar med min bästa vän och vapendragare Ann-Ida som också är den andra stjärnan i podden Sockersystrar!
 
Det var lite dåligt med stugor så jag och Ann-Ida skall bo på First hotell i Säffle, ganska gött att faktiskt bo på hotell också. Så länge man har bil är det ju lugnt, då kan man ju bara glida in på campingen på kvällarna och umgås!
 
Massa spännande föreläsare som alltid, Kostdoktorn och Ann Fernholm är bara några spännande namn!
 
Mer info och bokning hittar du HÄR!
 
Ses vi där?
 
KÖSS
 
 
3
Daniel R

Va kul! Jag vi ses där, första år året för mig med. Ska bli spännande att se dig (och alla andra grymma föreläsare) . Lyxigt med hotell.

monica

Då kommer jag. Var inte där förra året men 3 ggr tidigare!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}.