Sommartopp

Detta är en annons för Cellbes och innehåller annonslänkar
 
Sen jag la upp den här bilden på instagram så har kommentarerna strömmat in och frågat var jag har köpt den. Den är en av mina absoluta favoriter! Sen är luftig, härlig och bekväm. Ganska stor i storleken. Får massor av beröm så fort jag har på mig den! Så glad att jag hittade den :D
 
Du hittar toppen HÄR LÄNK
 
 

Kjol

Detta är en annons för Cellbes och innehåller annonslänkar
 
 
Jag fick så många kommentarer på instagram igår som frågade vart jag hade köpt kjolen. Hittar alltid mina favoritkläder numera hos Cellbes (älskar Happy Holly-märket)! Du kan hitta en liknande fast mer somrig modell nedan! Helt ljuvlig och rätt i tiden!
 
Du hittar min favoritkjol i sommar här(LÄNK)

Avsnitt 39 - Carnivore-dieten

Att bara äta kött, är det bra? Överallt matas vi om att vi skall köttbanta och välja veganskt. Nu är anti-trenden här och den heter Carnivore-dieten. För att reda ut om detta verkligen är så bra har Sockersystrar bjudit in pålästa canceröverlevaren Eva Birath som är fd. bodybuilder och har gått från keto till Carnivore. Eva vittnar om totalt befrielse från sug och friheten att äta hur mycket man vill, när man vill - och ändå få resultat och bli frisk.

Och visst ger det resultat att äta bra - Eva är 62 år, vältränad som få och ser inte en dag äldre ut än 45.

 

 

HJÄLP oss att sprida, dela och likea. Det är du som bestämmer över podden Sockersystrars framgång, ju mer du delar desto mer spridning får den. Kanske kan vi rädda en matmissbrukare?

 

Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.

 
Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. Finns där poddar finns!
 
Följ oss på Instagram @Sockersystrar
Och på Facebook @Sockersystrar
Vill du ha pepp och gemenskap, gå med i vår facebook-grupp: Sockersystrar
4