3 års abstinens

HIPP HIPP HURRA! JAG FIRAR 3 ÅR UTAN SOCKER, ALKOHOL, MEJERIER* & KOLHYDRATER** IDAG!
 
*Förutom smör
*Från alla kolhydrater utan grönsaker
 
Jag har ätit LCHF i olika upplägg sedan 2010. De första 5 åren var en ren berg- och dalbana. Ner i sockerträsket och upp igen. Jag gifte mig i oktober 2014 och tänkte att jag skulle unna mig att smaka på min bröllopstårta, och det var verkligen startskottet för det värsta återfall jag har haft. Inte nog med att jag spenderade min bröllopsnatt med en tårta och en osthyvel, jag klarade inte av att ta mig ur sockerträsket för än 9 månader senare. Då hade jag gått upp från 85 till 115. Livet har ett märkligt sätt att ge oss det vi behöver, jag snubblade över en artikel om sockerberoende och skrev in mig på en sockerdetoxhelg. Den 15/5 2015 var min första abstinenta dag - jag fick insikt att jag lider av en sockerberoendesjukdom. Efter det har jag hållt mig helt utan återfall och firar därför idag 3 år! En sockerfri dag dag i taget har tillslut blivit 3 år!
 
Idag pluggar jag själv till sockerberoendeterapeut under Bitten Jonsson. Mitt mål är att hjälpa alla er som lider, det finns ett fantastiskt liv därute!
 
Utan socker, kolhydrater och alkohol har jag tappat -95 kilo sedan 2010. Men inte nog med det, jag har gått från inga betyg till civilingenjör och från jämt sjuk till alltid frisk. Mitt liv är fantastiskt!
 
Jag vill fira det genom att hjälpa dig att också bli sockerfri.
 
Den 22/9-23/9 håller jag en sockerdetoxhelg i Stockholm. Du kommer du lära dig allt om mentala verktyg och biokemi. Visste du att ca 25% tillfrisknar av behandling men stöttar du biokemiskt tillfrisknar drygt 75%? Detta lärde jag mig av Bitten. Jag har googlat runt lite och en vanlig sockerdetoxhelg kostar ca 8000, min kostar 5495 inkl. moms. I priser ingår:
 
- 2 luncher
- 1 middag
- 1 blodsockermätare
 
Idag firar jag 3 år och det firar jag med att ge dig 10% rabatt på kurspriset! Det enda du behöver göra är att anmäla dig senast 16/5 genom att maila: LCHFingenjoren@outlook.com
 
Läs mer HÄR
 
KÖSS
 
 
2
Kristina

STORT grattis fina My! Själv har jag precs firat dag 500 utan socker - en resa som började när jag hittade fram till dig och läste om dina erfarenheter. Tänk vad många som redan har påverkats och kommer att bli påverkade av dina upplevelser och erfarenheter.

Tack så himla himla mycket för att du delar med dig. Du är en stjärna <3

Karin

Grattis My, härligt!
Du är så generös med dig själv, en sann förebild för många!

I fredags åt jag lunch på Paolo Robertos restaurang på Åhléns i Stockholm. Hörde honom säga vid bordet bakom mig:
"Sockerberoende - det är bara hittepå!"
Så himla trist inställning, men han visar ju bara hur smalt han tänker... och hur osmart man blir av en massa pasta, hehe.