Avsnitt 39 - Carnivore-dieten

Att bara äta kött, är det bra? Överallt matas vi om att vi skall köttbanta och välja veganskt. Nu är anti-trenden här och den heter Carnivore-dieten. För att reda ut om detta verkligen är så bra har Sockersystrar bjudit in pålästa canceröverlevaren Eva Birath som är fd. bodybuilder och har gått från keto till Carnivore. Eva vittnar om totalt befrielse från sug och friheten att äta hur mycket man vill, när man vill - och ändå få resultat och bli frisk.

Och visst ger det resultat att äta bra - Eva är 62 år, vältränad som få och ser inte en dag äldre ut än 45.

 

 

HJÄLP oss att sprida, dela och likea. Det är du som bestämmer över podden Sockersystrars framgång, ju mer du delar desto mer spridning får den. Kanske kan vi rädda en matmissbrukare?

 

Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.

 
Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. Finns där poddar finns!
 
Följ oss på Instagram @Sockersystrar
Och på Facebook @Sockersystrar
Vill du ha pepp och gemenskap, gå med i vår facebook-grupp: Sockersystrar
4
Margaretha

Jag är så glad att du skriver om detta jag behöver den peppen just nu för det höll på att gå överstyr med allt. Nu har jag hållit fakir som jag kallar det i drygt en månad. Mår som en prinsessa . Är 67 år och opererades för min fjärde canser för drygt 1 mån sedan. Tack för att du finns.

Mösstanten

Ja rött kött har börjat bli skämsigt. Vi får cancer och korna släpper ut växthusgaser. Det beror så klart på vilken sorts nötkött man äter. Gräsbetande djur ger ju bättre kött och är inte dåligt för miljön. Men jag tvivlar på att kycklingkött från en kycklingfabrik är bättre för hälsan än kött från en vanlig kossa.

Karin

Känner sådant lugn i kroppen efter att ha börjat med Carnevore. Gått ner 2,5 kg på en vecka och har INGA sug eller hetsätartankar. Yay!!
Ska på resande fot över dagen. Fläsksvålar borde väl funka att knapra på vid brist på annat??

Maria

Åh en sån fin podcast! Jag är glad att carnivore får en sådan enkel och praktisk förklaring. Så bra att ha en carnivore-podcast på svenska att kunna referera till.

Här är en artikel om Mikhaila som äter enligt carnivore för sin hälsa, henne jag nämnde i en kommentar till förra blogposten. Kostdoktorn!

https://www.dietdoctor.com/the-global-poster-girl-for-the-carnivore-lifestyle