Förbättra din insulinkänslighet

Detta är ett samarbetet med BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
Många har svårt att gå ner i vikt, trots att de äter bra. Det gör ofta att vi börjar plåga oss själva, vi börjar äta extremt lite kalorier, träna som tokar och när vi inte går ner trots det börjar vi gräva efter minsta misstag vi gör. Det blir väldigt destruktivt!
 
Tyvärr är den rådande sanningen om övervikt "kalorier in, kalorier ut". Det är en skadlig sanning då kroppen är så mycket mer komplex än så. Kroppen är ett fantastiskt system som svarar upp på allt vi stoppar i oss med hormoner. Stoppar vi i oss protein svarar kroppen upp med vissa hormoner, kolhydrater med andra och fett med de tredje. Det är komplext!
 
Varför har då vissa svårt att gå ner i vikt? Nyckeln till det är insulin. Det är det hormonet som lagrar in socker i cellen. Samtidigt blockar det fettförbränning och uppmuntrar fettinlagring. 
 
Många tror att lösningen ligger i att bara äta mindre kolhydrater, och ja - det är nummer 1 - men för många utav oss räcker inte ens det. Precis som med allt så är kroppen helt unik och du och jag producerar olika mycket insulin per kolhydrat. Har du svårt att gå ner i vikt trots LCHF lider du antagligen av hög produktion av insulin - din kropp producerar mer insulin per kolhydrat än normalt. Då behöver du boosta din insulinkänslighet! Det gör du via:
 
- Prova strikt LCHF. Funkar inte det kör Carnivore-dieten
- Fasta
- Tung styrketräning
- Intervallkonditionsträning
 
Men inte ens det räcker alltid. Det jag gör för att öka min insulinkänslighet är att äta 2 sorters tillskott som hjälper mig:
 
R-ALAsom är R-alfa liponsyra som är den mest biotillgängliga formen. Den ökar insulinkänsligheten och då den är både vatten och fettlöslig så når den alla kroppens celler.
R-ALA,  60 kapslar
 
Inositol som är ett av de mest vetenskapligt grundade kosttillskotten för ökad insulinkänslighet. Bland annat har man behandlat kvinnor med PCOS (80% av dessa kvinnor lider av insulinresistens) och sett att fertiliteten ökade med 15% då äggstockarna blev mer insulinkänsliga. Detta tillskott är A och O för dig som har svårt att gå ner i vikt.
 
Inositol, 500mg, 50 kapslar
 
 
Inositol Hittar du HÄR (LÄNK)
R-ALA Hittar du HÄR (LÄNK)
 
Lycka till!
 
KÖSS
3
Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Intressant! Hur mycket inositol tar du p/d?

Anonym

Intressant! Hur mycket inositol tar du p/d?