Metagest

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller annonslänkar
 
Jag fick tipset av Bitten Jonsson att börja äta Metagest för att lättare ta upp näringsämnen i maten. Speciellt viktigt är det när vi äter kött för att kroppen skall kunna bryta ner och ta upp näringsämnen. Metagest är ett av de tillskott som är vanligast förekommande för oss sockerberoende, alla kurser och utbildningar jag har varit på promotar man Metagest.
 
Bildresultat för metagest test
 
Metagest är extra magsyra då när vi har ätit mycket skräpmat så är den satt ur balans. Speciellt om vi har ätit mycket medicin för sura uppstötningar så är det ännu värre. Då behöver vi hjälp på traven! 
 
Nu när jag äter Carnivore så vet jag att många rapporterar om att de blir hårda i magen - min mage funkar perfekt och  det kan till stor del bero på Metagest, den hjälper min kropp processa köttet och får mig att må bra.
 

Symtom på magsyrabrist:

  • Ballongmage / spänd svullen mage
  • Gaser och rapar
  • Diarré
  • Förstoppning
  • Tarminfektion
  • Halsbränna, surra uppstötningar, GERD

Dag 1: Ta en tablett på fastande mage. Om det svider i magen drick 1-2 dl dryck så försvinner smärtan. Du har ingen brist, men om du inte känner någonting - fortsätt

Dag 2: Ta två tabletter på fastande mage. Om du ej känner något av en tablett men av två indikerar detta mild tillfällig brist. Då kan du testa att ta en Metagest precis före måltid ibland för att se om dina magbesvär blir bättre. Om du inte känner något av två tabletter fortsätt.

 Dag 3: Ta tre tabletter på fastande mage. Om du ej känner något har du saltsyrebrist.

Du klickar hem din burk Metagest HÄR (LÄNK)

 

4
Anonym

Om man mår fruktansvärt illa av att ta dem då och mår bättre utan?

Anonym

Om man mår fruktansvärt illa av att ta dem då och mår bättre utan?

Eva

Jag blir så frustrerad av alla dessa tillskott du sätter i dig och promotar. Det är ett så ätstört beteende, att dina följare ser detta!?
Det är oftast placeboeffekten med dessa sk hälskostpreparat.
Ät varierat, ta bort kolhydrater men som du håller på alltså. Inte är det bra att få så stor spridning för att promota ätstörning som du ges.

Johan

Just detta tillskottet har jag tagit i ca 1 år efter jag fått min hårmineralanalys. Det har funkat felfritt!