SockerSorgen

Början av sockerfriheten kantas ofta av en berg och dalbana. Den första känslan vi känner är ofta stark motivation - nu skall sockerdjävulen ut! Vi känner oss motiverade och inspirerade och lockas av tanken på ett friare liv i styrka. 
 
Efter ett tag, dagar eller veckor, byggs trycket upp inom oss. Minnet av konsekvenserna sockret ger oss bleknar sakta men säkert och byts ut mot ett tomrum. Vi blir arga, rastlösa men framförallt känner vi sorg som sakta övergår i någon slags självömkan. Varför får alla andra äta skit utan jag?
 
En gång var jag i ett väldrigt destruktivt förhållande. Det var av och på om varannat. Då och då klippte jag kontakten för att de negativa konsekvenserna blev för stora. Sakta bleknade minnet av detta, och även om jag kände mig stärkt de första dagarna efter uppbrottet kände jag mig tillslut ensam, ledsen och tom. All tid jag hade spenderat med honom var ju helt tom nu! Var skulle jag ta vägen? Var skulle jag nu fylla min tid med?
 
Exakt samma känner vi när vi slutar med sockret. Vi glömmer snart bort alla de jobbiga konsekvensera och så tappar vi fokus och tar till drogen igen. Vi blir arga, isolerade och ledsna. Det är bara att vara beredd på!
 
Att leva i sockerfrihet är som att lära känna oss själva på nytt och börja bygga på ett nytt jag. Vi måste framförallt fylla tomrummet som sockret lämnar efter sig, står det bara tomt och gapar kommer vi förr eller senare börja äta skit igen. Det gör vi genom att utforska nya intressen, träffa andra sockerberoende och prova nya saker. Tillslut i ditt sökande så har du skapat ditt drömliv med ditt drömjag. Däremot behöver vi acceptera sorgen så länge!
 
KÖSS
 
 
4
Nathalie

Känner igen det där väldigt mycket! Kanske inte just bara socker som sådant, det kan jag låta bli, men att äta på kvällarna, bara vräka i mig ost, korvar, yoghurt osv. Jag blir fan kallsvettig när jag ens tänker att jag borde sluta. Det har blivit min "mysstund" och det händer att jag känner ett stort tvång att äta det där trots att jag kanske precis ätit något annat på restaurang eller hemma hos någon. Jag klarar oftast inte av att stå emot. Det är den där tiden, MIN tid (som jag tänker) och den vill jag ha.

Jag vet ju med mig att det är beroendet som snattrar för fullt, men helskotta vad svårt det är! Svårare än man kan föreställa sig!

Kraam

Elisabeth G

Alldeles rätt. Fastän missbruket är destruktivt så är det ett sorgearbete att lämna det. Och - precis som du skriver - glömmer man efter hand det skadliga och lockas ner i träsket igen.

Elisabeth G

Nathalie,
när suget sätter in kanske du skulle pröva med att bara äta korv (av hög kvalitet, förstås). Enligt min erfarenhet är alla mjölkprodukter utom smör enorma triggers. För några månader sedan åt jag några skivor gräddost på morgonen och några timmar senare fick jag sådana "cravings" att jag gladeligen hade ätit ett halvt kilo lösgodis om det bara funnits hemma, vilket det tack och lov inte gjorde. (Otrevlig mot min man blev jag också.)

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}