Sommarens bästa recept

Nu såhär i sommartider så vill jag ha min mat clean. En favorit som jag har ätit varje sommar när jag var liten är grillade revben. Nyligen blev jag av med min allergi mot kyckling och kunde därför snäppa upp ett steg till grillad kyckling. Tyvärr är den färdigköpta full med socker, och det vill vi ju inte ha! Därför kan vi enkelt lösa det själva.
 
Grillad kyckling 3 port
 
 
 
1 dl Brain Octane (du kan ta valri olja, men Brain Octane är smaklös, tål extremt höga tempraturer utan att bli äcklig och besk eller cancerframkallande. Jag gör alla mina marinader på Brain Octane)
1/2 burk Santa Maria eko grillkrydda
1 tsk citron
1 kg frysta kycklingben
 
Gör såhär:
 
Kvällen innan: Blanda alla ingridienser i marinaden i en skål. Klipp upp förpackningen med tinade kycklingben och häll över Marinaden. Gojsa runt i påsen så alla ben får marinad på sig. Kläm igen med en påsklämma och ställ över natten. På morgonen när du fixar frulle och preppar inför utflykt: Sätt på ugnen på 250 grader och grillfunktion. Ta en ugnssäker form och strö grillkrydda i botten. Lägg på kycklingen och in i ugnen tills den fått en fin yta. Sänk tempen till 150 grader och låt stå i 1h. Klar! Bara att ta med till stranden och götta er!
4
A

...vad i marinader är cancerframkallande?

Anonym

Om du tänker på cancerframkallande ämnen ska du inte grilla din mat svart

Anonym

Om du tänker på cancerframkallande ämnen ska du inte grilla din mat svart

Mims

A: Läs meningen igen? Vissa oljor blir det vid höga temperaturer.